跳轉到內容
  • 0

Evernote 6.0: Doesn't display notes, then erases their titles.


Kevin Mitchell

問題

Just upgraded to Evernote 6.0 from the App Store.

 

It's not displaying the notes. Just a big blank area where the note goes.

 

Except sometimes it does display the note. When it does, it erases the note's title and then uploads it.

 

So now I have several untitled notes with the wrong modification dates.

 

And then I thought to go recover the notes by going to the web and using the history to reset the mod dates and get the titles back, and nope, no history.

 

This is kind of a disaster.

 
Kevin
意見的鏈接

這個問題有17 個答案

Recommended Posts

We just shipped 6.0.5 to both the Mac App Store and to direct download customers.  One of our goals for this release is to fix the notes loading slowly or not displaying at all issue.  Check out my forum post at:  http://bit.ly/1xrtZ6N.  If you're still seeing this issue please upgrade to the new release and tell us if it fixed your particular issue.  It sounds like 6.0.5 did fix the issue for some of the people who have tried it.  Jim, thanks for letting the community know the upgrade worked for you.

I just upgraded to 6.0.5 and it's fixed this problem for me. 

意見的鏈接

We just shipped 6.0.5 to both the Mac App Store and to direct download customers.  One of our goals for this release is to fix the notes loading slowly or not displaying at all issue.  Check out my forum post at:  http://bit.ly/1xrtZ6N.  If you're still seeing this issue please upgrade to the new release and tell us if it fixed your particular issue.  It sounds like 6.0.5 did fix the issue for some of the people who have tried it.  Jim, thanks for letting the community know the upgrade worked for you.

意見的鏈接

Replaced Version 6.0.3 (451151 AppStore) with Version 6.0.3 (451151 Direct): this time, works absolutely fine. No display issue, nothing wrong.

In other words: DON'T INSTALL AppStore version, download and install direct from Evernote web site.

意見的鏈接

I've had the same issue for several weeks now. After a while, notes do not display. Re-boot is the only way to keep using Evernote 6.0.3 (on OS X 10.9.5). How long does it take to fix this thing. Evernote team, are you paying attention?

意見的鏈接

I'm getting the same issue with 6.0.3. Evernote works fine for hours. Then all of a sudden clicking on a note takes minutes to display the note. Restarting Evernote and the Evernote Helper didn't fix it. Activity Monitor doesn't show anything using an unusual amount of CPU. Have to reboot to get Evernote working properly again. Might be time to rethink Microsoft OneNote.

意見的鏈接

Updated with 6.0.3.(451151 AppStore)

Actually, does not fix completely the issue. When first clicking on a note that has not been open for a while, it's blanck. Wait a couple of minutes, doing nothing on it, the note content appears.

Very frustrating, almost impossible to work real time on Evernote. I am more and more using DevonThink instead.

意見的鏈接
  • Level 5

It sounds like you have upgraded to EN Mac 6.0, AppStore version.  This version has known bugs that cause the issues you are seeing.  Most likely all of your Notes are still there, just not being properly processed by Ver 6.0.

 

At this point, I would recommend that you do NOT use Ver 6.0 any more to avoid losing more of your Note Titles.

 

EDIT.  EN Mac 6.0.3 is now available in the Mac App Store.  You probably should update to this version ASAP.  See EN Mac 6.0.3 Mac App Store Update

 

Your choices now are:

  1. Switch to Direct D/L Ver 6.0.3 which has fixed these bugs
    See Evernote Mac v6.0.3 Released
  2. Wait for an update to the AppStore version to be released, which is due any day now.
    You can use EN Web until the update.
意見的鏈接

No title + blank text area thing happened to me as well. With latest Yosemite, App Store EN.

 

I freaked out, thinking I may have lost a whole lot of stuff, then did a restart. That brought back the contents, but the title was still gone on the note I'd been working on most recently.

 

Also, every now and then, EN6 feels very laggy response-wise. I'll type, and there'll be a delay before the text appears. Without much running at the same time. I hadn't noticed it ever in < EN6.

 

Think this one might have a few issues that need addressing.

意見的鏈接

已歸檔

這個主題現在已歸檔和關閉,不能再回覆。

×
×
  • 建立新的...