Jump to content
  • 0
jpmellojr

Scroll bars in view panel disappeared

Idea

The scroll bar on the view pane has disappeared in Windows 10 desktop version. See attached window capture.

--John

evernote scroll bars missing.JPG

Share this post


Link to post

10 replies to this idea

Recommended Posts

  • 0

Hi.  There's a visible scroll bar in the left window,  and the top right window shows the 6 notes it is supposed to show.  If you click in the bottom right window do you see scroll bars?

Share this post


Link to post
  • 0

Scroll bar is invisible but when I click where the scrollbar is supposed to be, the items in the view window move. Also, when I drag the cursor in the area, the items scroll. I can also click and hold where the buttons at the top and bottom of the scroll bar is supposed to be and scrolling will take place. So essentially, the scrolling works -- alkthough not too smoothly -- there's just no scroll bar and buttons showing.

Share this post


Link to post
  • 0

Weird.  Evernote Windows occasionally does have teeny scroll bars,  but they do exist - maybe your screen resolution is an edge case for them or something...  If you can live with the 'absent but working' scenario,  fine.  To take it further I'd suggest a post in the Windows release thread raising this as a bug...

 

Share this post


Link to post
  • 0

This is definitely not normal or expected behavior. Is this happening with all notes? Try pressing Ctrl+Space while in the note to simplify its formatting.

  • Like 1

Share this post


Link to post
  • 0

Looks like this problem is essentially still there (v.6.4.2).  The vertical scroll bar is blacked out, so altough you can scroll you can't tell where the scroll cursr is.  Sometimes the scoll bar has been not plain black but black with numerous narrow yellow horizontal bars - but I can't reproduce this.

Ian

Share this post


Link to post
  • 0

Actually, the problem has gone away on my machine (desktop PC with windows 10) and scrollbars are there with the latest version of EN.

Share this post


Link to post
  • 0

I'm having the exact same issue.  Checked for updates but I have the latest version.  Windows 10.

Share this post


Link to post
  • 0
21 minutes ago, MLeitch1 said:

I'm having the exact same issue.  Checked for updates but I have the latest version.  Windows 10.

I'm not having the problem any more with v. 6.4.2.3788 running windows 10 64-bit

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...