Jump to content

klxdrt

Level 2
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About klxdrt

Profile Information

  • Subscription
    PLUS

Recent Profile Visitors

821 profile views
  1. Hi, EN: 6.15.47934 on W7 pro does not save pasted links. Links paste OK but going back a day later, links are not there?? All savings options are checked inc. "save when leaving". And I just upgraded. Who cares about all the clinkers & kazoos if the basics are always going bonkers. Regards klxdrt
  2. Thanks for all your help, but EN is ?????; Ill stick to my way, it works. Is this 2018 or 1756? Re-loading a muzzle loader is faster that this web clipper? This makes EN a Model T Ford. In 2018, I expect & want a Tesla in the Insane Or Ludicrous mode. Best Regards,
  3. Thanks for the useful reply. I've been using EN since 2009 & never used "web clipper" where do I find it? setup? Your suggestions are interesting as 30+ yr Win user, 75% of my time creating 'workarounds' for all brands of Win SW. Maybe that's why was smart enough to go with W7 Pro, '32bt'. I use several 32 it programs because they just WORK, no problems: I even us a 1994 ver of an easy to use non programmable relational DBF database that will hold 2 billion entries & is faster than the the old Foxpro db. Sometimes I think I would be more efficient going back to a more mechanical system. I'll try the EN web clipper if you guys just help me out a bit: "web clipper", where do I find it? setup? Regards, klxdrt
  4. Those problem were solved, THANKS, but others surfaced. Have been a avid loyal users since 2009 & have experienced the evolution. My 2 cents, too many bells & whistles. I know everything is like this today, I'm from a different era, Things just worked. Inherited my father's tools, mostly Craftsman. Problem, return to Sears, get a new one. Yes I know sears is gone. But the tools work fine now, including 2 Weller soldering guns from the early 30's and a Dremel form the mid 40's. And I even got 5% on my savings acct. And we even: Cheers, klxdrt
  5. W7 Pro, Copying info from web pg to EN= format, edit problems with EN: 6.7.6.7584 on both W& Pro pcs. What happens is hard to describe as the format, edit problems change all the time. I do a normal copy paste of information from a web page to a blank EN note. To save space in EN, I delete any images I don't need. I've tried the std Paste format & The paste & match style. Whatever that is? Same problem; I cant remove the spaces where the image was? If I add to any content from a txt writer some info overlaps? info below it. I can get rid of the overlapping content but sometimes a lot of copy disappears & I can't get it back. Lots of important time $$$ lost just like EN experiences. Is there a solution for preventing/correcting this and nothing on the web on the web about EN operating system or commands? Even a simple cheat would help greatly. I've been using EN since 2009 & It's very helpful when it works. Lately EN's operation has been somewhat cattiwampus. Regards, Please advise solution.
  6. Hi, How do I widen a cell in EN 6.11.2.7027 on W7 Pro? Above image says it all. Regards, klxdrt
  7. Cal, I read your post bt t's the screen shot got bey small. This forum doesnt make sense ro me, then it goed to file update,
  8. CalS Thanks for the tip, but the interface presented by Evernote_6.7.6.7584.exe was catiwampus & I looked all over to see how to change it to how I need & use it. This forum's format is always changing making it very difficult to use. #1: This forum suggested I upgrade to this hotfix: https://cdn1.evernote.com/win6/public/Evernote_6.7.6.7584.exe. Below is what came up as my main screen: 2: Below is the main screen I’ve been using for several yrs & need to get back to it ASAP. How do I get back to this screen using the currrent ver of EN I just installed, Evernote_6.7.6.7584.exe: Posted in Win Forum Regards, Klxdrt TRIED TO BUT COULD NOT DELETE BELOW IMAGES
  9. Posted this topic on the Windows Forum 8-27-18: "Syncing problem caused more havoc, need help" Chkd W-forum today, did not see post. I found it by searching but it did not indicate which forum the post was on?? Will some one please direct me to an area where I can get a shortlist of the forum’s & EN operating procedures & the process there of. The help I need is simple & basic to EN: I use EN in 2 W7 Pro PC’s, a desktop & a laptop custom assembled for my usage with RN & the combo worked fine until EN WOULD NOT UPDATE each other. The EN versions i was using Below: Below is the working screenshot I use & need for the work I do. What do need to do to attain this cofiguration? Regards, Klxdrt
  10. Syncing problem caused more havoc, need help W7 Pro 32 bit on a custom laptop & custom PC with identical programs & file structures. All this started over the weekend. Tried to sync EN on laptop, got (red triangle!) error. Tried syncing several times to no avail. Checked Desktop to see if EN there synced, it didn’t. Shut everything down, got cup of coffee, drank coffee, read WSJ, then tried again to no avail. Been an EN user since 2009, currently have a paid version, several yr, don't know details. I'm ret busn mgr, have no teams, no need to do work for any co. big or small. Use EN for wealth, health, political, tech busn research so my wife & I can survive. Been on the net for approx 30 yrs, used PCs since early 80's, mostly DOS & Win up to W7. Early 80's, conceived, designed set-up mini system for F 500 textile co who wanted to get into the catalog/direct mkt business. Later added POS system for regional retail stores, then tied system in to nationwide dept store chains so they could allow their customers access to ALL our Bed & Bath fashions. Proposed data lifestyle enhancement & data mining to upper mgmt but was turned down, didn't understand it. Where I stand now: Below is an image of the operational header I use on both pcs and would like to keep it as allows me to work fast, efficiently for the research work I do. EN on PC: 6.11.2.7; laptop: 6.7.5.5 (since removed). Uninstalled EN from my Laptop. Installed EN 6.7.6.7 was supposed to fix syncing problem but it didn't- lost main EXB, but I copied it off before I started syncing trouble shooting. Tried using the web version but the interface is catawampus. As long as I can get to that menu layout & sync I will be fine. Can/will you guys give me some advice as to what versions & what I have to do so I can maintain the below menu & syncing. I may be out for a day visiting grand-kids but will respond as soon as I get back, sometime Monday. W7 Pro 32 bit on a custom laptop & custom PC with identical programs & file structures. Regards, klxdrt
  11. gazumped I followed your instruction as above: I uninstalled Evernote from your computer and download, restart and reinstall Evernote 6.7 from here. Several unexpected problems ensued: Had to reset my password?? to get into the new ver of EN. The interface was totally different. could not find where to set it. Info I entered into my EN Notebook> note was missing, no way to find, go to other Notebooks to check. Selected update arrow, it spun once but the missing txt did not appear. Chkd for program files, 10 files in program files folder. Chkd for database files in User folder> HW folder>evernote>databases> sessiondata file BUT NO exb file. I uninstalled EN 6.7. I have a copy of the exb database. And I don't care what version I end up with I just want EN to work like it did since 2009 & syncs. How do I get things back together? Above is an Image of my orig EN, have been using it for yrs. When all this is over how do I get it back?
  12. Hi, Was on EN about 1 hr ago,picked up some info. Got out of EN, just went back in to get some different info. Only 1 note in each notebook. How can I recover my lost notes. I'm a paid subscriber. Regards, klxdrt
  13. gazumped Thanks for the quick response. The copy-cut paste function ha worked for me since about 2008 or 9. Now all of a sudden it doesnt work. Seem to me "something is rotten in the state of EN"? Have noticed this version of EN uses more system resources than previous versions, mmm. I'll download your version & see what happens. I've been using Win on PC's for 25 +- yrs, never had a system resource problem. I check with msconfig regularly and have removed most o the start up processes? Will chk again. Sorry to bother you, but this ver of EN has been more problematic than any of the 100's of disparate programs I've used over the last 30 yr from DOS 2.0. regards, klxdrt
  14. gazumped, Thanks a lot for the quick response. Sorry to say, you missed the point despite the graphic I attached, and the log says what it says. The txt in the email was the activity log. The txt in the red box was the txt I tried to insert. Ive been told to include my operating syst, EN version # in a post. . More importantly I've been an avid EN user since it went on the web yrs ago and I've always been able to copy a very large web pg with images, links, etc into any cell in a 9 cell table no matter how much content was in the cell. This problem just started with the version I'm using now. This version was the first version with adjustable cells with those hard to see thin gray lines that don't have proper contrast for viability, legibility according to the W3C. Do I have the latest version? If I don't and I upgrade to the new version has this bug been solved? Have contacted EN support many times & mostly get 'this should work or some other vague statement'. My response is yes, I know it should work, but it doesnt despite sending the info you requested, but it doesn't. That's why I'm contacting EN support and this forum. Shoulds don't cut it in business. Warm Regards klxdrt
  15. Hi, Maybe you guys can help me solve this problem that just cropped after 8-9 yrs of EN use? EN allows me to copy txt or any content into a blank note, BUT won't let me copy txt or any content into the cell of a 9 cell table. W7 Pro 32 bit on a custom built laptop & desktop. EN ver 6.4.2.3773 Activity log below. Hope this is enough info to solve the problem? Regards, klxdrt 08:22:09 [2336] Client synchronization finished, status: complete 08:22:09 [5276] Comms Engine: syncComplete 0 08:27:09 [4088] Client synchronization started 08:27:09 [2452] 0% Connecting to www.evernote.com/edam/note/s15 08:27:09 [2452] 0% Connecting account klxdrt 08:27:09 [2452] 0% Loaded updateCount: 133741 08:27:10 [2452] 0% Usage Metrics: sessionCount=0 08:27:10 [2452] 0% SyncState: devices used: 4 08:27:10 [2452] 0% Client is up to date with the server, updateCount: 133741 08:27:10 [2452] 0% Connecting account klxdrt 08:27:10 [2452] 0% Connecting account klxdrt 08:27:10 [4088] Client synchronization finished, status: complete 08:27:10 [4088] * elapsed time: 0s 08:27:10 [5276] Comms Engine: syncComplete 0 08:32:10 [4740] Client synchronization started 08:32:10 [1008] 0% Connecting to www.evernote.com/edam/note/s15 08:32:10 [1008] 0% Connecting account klxdrt 08:32:10 [1008] 0% Loaded updateCount: 133741 08:32:10 [1008] 0% Usage Metrics: sessionCount=0 08:32:10 [1008] 0% SyncState: devices used: 4 08:32:10 [1008] 0% Client is up to date with the server, updateCount: 133741 08:32:10 [1008] 0% Connecting account klxdrt 08:32:10 [1008] 0% Connecting account klxdrt 08:32:10 [4740] Client synchronization finished, status: complete 08:32:11 [5276] Comms Engine: syncComplete 0 08:32:34 [5276] Registered session count: 1, last session: 2016/11/30 08:30:00 Log opened on 2016/11/30 08:33:56 (UTC-5:00) 08:33:56 [4812] Command line: "C:\Program Files\Evernote\Evernote\Evernote.exe" Log closed on 2016/11/30 08:33:56 (UTC-5:00) 08:33:57 [5276] Command line: "C:\Program Files\Evernote\Evernote\Evernote.exe"
×
×
  • Create New...