Jump to content
SYu

ANSWERED Why my web clipper can't use on Safari 13?

Recommended Posts

I use safari 13 on MacOS 10.15.
After install the new web clipper, it  still can't use on my Mac.

What's wrong?

634926453_2019-11-0203_34_01.jpg.b68f26fb2e66cf0fa025d564905b46cb.jpg

 

Share this post


Link to post

You have to give it a go by checking it off in the settings. There is one Box to check before it can do its job.

There are other threads here that show screenshots, if you do not know what to do.

And maybe you should update, Catalina is at 10.15.1 already.

Share this post


Link to post
1 hour ago, SYu said:

I use safari 13 on MacOS 10.15.
After install the new web clipper, it  still can't use on my Mac.

What's wrong?

Please show us your extensions page.  Here's mine38471085_ScreenShot2019-11-01at14_39_40.png.1f1f2f1ad6e8033e247dcd6426fd5773.png

Share this post


Link to post

The influence of traditional Chinese is hard to test for me, sorry. Maybe you could issue a support ticket for yourself and the other users in Taiwan.

Yesterday I had another problem: I had updated to 10.15.1, tried to get the WebClipper update as well, and it got stuck in the AppStore. The blue ring stayed at „1 before 12“, and would not close, neither could I stop and reset.

Then I decided to do a complete uninstall, first through the trash, then cleaning out with AppCleaner. I made a reinstall, which worked just fine, authorized the access and my WebClipper is back to business.

 

Share this post


Link to post

Believed that there is a bug inside Web Clipper.

After Catalina upgrade, I can't click Web Clipper, and now I have installed the latest version of Web Clipper, it still doesn't work.

Surely I do enable the extension on Safari. 

This issue has existed for a long time after Catalina, but seems Evernote is not aware of this issue in TW, I am very disappointed as a premium user... 

 

Share this post


Link to post
12 minutes ago, Jovi said:

Surely I do enable the extension on Safari. 

Also access permission? 

>>I am very disappointed as a premium user... 

As a premium user, you can open a support ticket at https://www.evernote.com/SupportLogin.action

Share this post


Link to post

If there would be a bug in general, there would be NO working installation. Mine does work ...

There may be a problem together with another app or configuration - to find this a support ticket would be the appropriate next step. They can view analytical data, which the forum users can’t.

Share this post


Link to post

I switch my system language to Japanese and web clipper works.

1666704817_2019-11-040_39_55.jpg.640a5a3870947cb04cd54893d334da0f.jpg

So web clipper would have bugs on traditional Chinese system language bring it can't work.

Share this post


Link to post

It is a bug for traditional Chinese, i switch to English and the clipper icon works.

Share this post


Link to post

昨天我登入上面提供的客服系統,反應問題後。今天收到郵件通知可以更新新版的web clipper,更新後就恢復正常。

這資訊提供給大家。

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...