Jump to content

Help & Learning Language Display Problem


Recommended Posts

Bug

Evernote Free Version

O/S: Chromeos

Version: 92.0.4515.82 (Official Build) beta (64-bit)

Browser: Google Chrome

Steps To Reproduce Problem:

I have ONLY ONE input languages configured for my O/S, the default of English (United States), additionally I have three spell checking languages installed;

English (United States),

English (United Kingdom),

and Turkish.

After initial login to Evernote web, at the point of being presented with the main user interface to enter and/or view all notes.

Upon selecting the, "Need a little help?" text link at the bottom left hand side of the interface, and clicking on the "Help & Learning" link, the following help landing page is displayed in the Turkish language.

Expected Result:

The displayed help landing page should be displayed in English (United States) as this is the default input language configured for my operating system.

Severity: 

I do not understand Turkish fluently, so it makes life difficult for me but at the end of the day I can work with it. The only reason I needed help was to try and find how to log a bug in your system. I don't expect a reply to this issue, in fact I do not really want a reply. I'm simply letting you know for your own knowledge.

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...