Jump to content
ppv762

Evernote plays YouTube audio after clipping

Recommended Posts

Hi,
I've noticed this issue for the past year or so.

I'm running the latest version of Evernote on Huawei P20 Pro EMUI 9.1. I'm not sure if the problem is exclusive to this phone.

If I clip a YouTube video (from the app using share) to Evernote and open Evernote (even a few days later without YouTube open or that specific note open), it will start playing the audio from the YouTube clip.

 

Then the app responds very slowly and I usually have to force close it. Not had this problem before on iOS if I recall correctly so not sure if any other users are experiencing the same?

 

Share this post


Link to post

I am experiencing the same problem. Have uninstalled and reinstalled several times can anyone help?

Share this post


Link to post
13 hours ago, bmc1941 said:

I am experiencing the same problem. Have uninstalled and reinstalled several times can anyone help?

Hi.  As you're a subscriber I'd suggest you talk to Support to see what they suggest.  With mobile devices the only real teching that's available is a reinstall.  Maybe the autoplay issue is something they're looking into...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...