Jump to content

tnaseem

Level 2
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About tnaseem

Profile Information

  • Subscription
    PREMIUM
  1. I was just searching for a similar issue. I'm assuming this is the same as I'm experiencing? Basically, I have just created a note with a particular tag, then if I filter by tag, the note never shows up along with the others I have created previously (older notes were with the older Evernote 6.x). I also have a saved search set up with the same tag, and it doesn't appear there either. Windows 10 v 10.3.7 build 0 public Editor: v111.0.14414 Service: v1.22.6 Just tried the same on my Mac, with the same issues. MacOS 11.0.1 (Big Sur) v 10.0.10 build 458340 public Edi
  2. That Markup site is great. Been using it for a while. Even picks up my CMake files! Another option is Visual Studio Code. They added this functionality a couple of versions back. Simply cut and paste the code from there. Back to the issue at hand... As @gazumped mentioned, the latest beta does indeed fix the issue. I was in contact with support who directed me to that, but one thing to bear in mind is that if you have made any changes to the affected notes, you'll need to grab an earlier version from your history to restore the formatting again. Luckily, for me, I only ha
  3. I have a similar problem and contacted support about it just now... Copying and pasting syntax highlighted code from various sources used to work. Now, when I do the same on the Mac (Version 6.11), it just copies with the default text, no highlighting. Not only that, but I have now looked at my old notes, which had syntax highlighted code snippets, and they all look like this now: This should be a solid black box of highlighted code, using a monospaced font. The other notes are even worse. I managed to add some highlighted code to Evernote Web, which worked as expected
×
×
  • Create New...