Jump to content

Danilo65

Level 1
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Danilo65

  1. Thanks for the investigating. I changed the macro, I have grouped the data in order to send them only under wifi. I also added a second email address. As you can see below the mails are sent both. I received only one to my second (inwind.it) address. [2016-02-04 20:35:21] - Upload Service destroyed [2016-02-04 20:35:21] - Email was sent to: myaddress@inwind.it [2016-02-04 20:35:19] - Uploading to Email [2016-02-04 20:35:18] - Upload Service created [2016-02-04 20:35:11] - Upload Service destroyed [2016-02-04 20:35:11] - Email was s
  2. Email of [2016-02-03 09:14:39] was received, that of [2016-02-03 09:08:16] not Mail's object is the same: "NotebookA@NoteA +" so the messages are appended. [2016-02-03 09:14:39] - Upload Service destroyed [2016-02-03 09:14:39] - Email was sent to: danimuraxxxxxx@m.evernote.com [2016-02-03 09:14:35] - Uploading to Email [2016-02-03 09:14:35] - Upload Service created [2016-02-03 09:14:20] - Share Loc location obtained: 2016-02-03 09:12:06 provider=fused,Accuracy = 42.0 [2016-02-03 09:14:20] - Found fused location - sharing now [2016-02-03 09:14:20] - Location Mode = Fused location provider [2
  3. Mails sent from my Android device to my premiun evernote address are received in part, many are lost. Some ideas? Mails are sent via Macrodroid app. This il the log. Sometimes I get, sometimes not. Not this time [2016-02-02 17:03:22] - Email was sent to: danimuraxxxxx@m.evernote.com [2016-02-02 17:03:20] - Uploading to Email [2016-02-02 17:03:20] - Upload Service created [2016-02-02 17:03:20] - Invoking Macro: 050 Connesso WiFi [2016-02-02 17:03:20] - TESTING MACRO:050 Connesso WiFi
×
×
  • Create New...