Jump to content

samdale67

Level 1
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About samdale67

Profile Information

  • Subscription
    PREMIUM
  1. I have exactly the same issue. I just keep getting a notice that the page needs to be reloaded, yet when I do that, the same notice appears. It seems like the Web Clipper for Firefox has been abandoned. The version for Chrome is a different story. It shows solid advancement in terms of how I think the clipper should function. But I'm not a fan of Chrome, alas.
  2. What an inconvenient kluge. But I appreciate your experience. When is Firefox going to get the awesome clipper available in Chrome?
  3. Hi all, For a while now, Web Clipper Version: 6.13.2 (3283464/1.1.0.926) for Firefox on Mac will not acccept the forward slash character "/" when entering tags. Web Clipper for Chrome and Safari allow it. Because my tags are set up hierarchically using the "/" to facilitate better browsing, I cannot tag clippings.
  4. Howdy all, I use the forward slash, "/", in my tags to express hierarchy, e.g. Design/Furniture/Chairs. When I attempt to type a "/" in the clipper (6.13) for Firefox, it does not accept the character. Also, "`" does not invoke clipper. Any ideas as to a fix or workaround? ```
  5. Hi, Ya'll this is minor, but I can tell that the Evernote menu bar icon is too black compared to my other icons. See attachment. It appears to be "pure" black, while the other ones are a more reduced black, i.e. more like charcoal.
  6. Evernote clipper used with Safari Version 10.0.2 (12602.3.3) on macOS 10.12.2 Beta (16C32f) has mysteriously stopped working. So frustrating - why has it become so unstable? Thanks for any guidance to help me rectify. BTW, clipper remains stable in Chrome Version 54.0.2840.87 (64-bit)
  7. Finally got it working again ... deleted extension ... restarted and reloading extension directly from Evernote. Crossing my fingers it stays stable.
  8. 6.9.4 just inexplicably stopped working in Safari Version 10.0.1 (12602.2.14.0.7) on macOS Sierra 10.12.1 (16B2555). Have uninstalled and reinstalled. Still not working.
×
×
  • Create New...