Jump to content
  • 0
Chickaloon

[BUG] Shortcuts don't work, HTML encode problem?

Idea

Have a shortcut as follows:

notebook:"Action Pending"  any: tag:1-Now -tag:*

When I try to use the shortcut in Evernote Web, it gets translated as:

notebook%3A"Action Pending"  any%3A tag%3A1-Now -tag%3A*

which obviously fails.

I guess your QA team didn't try shortcuts in the Web version?

Share this post


Link to post

1 reply to this idea

Recommended Posts

  • 0

Well.  I agree there's something weird about search shortcuts (in my desktop version). 

All my current shortcuts work in the web version,  but when I try to set yours up as a temporary search to test the exact syntax I find I can't.  I can create a saved search,  but can't get to the list of saved searches by the usual 'click in the search bar'.  On the web,  that works fine - but the search with that content that I just saved has an error "the notebook for that search has been deleted or removed" (no it hasn't..).

Copy/ pasting the search works fine,  and I suspect your issue might be a browser problem rather than the website,  but let's start from:  I recommend that you submit a support request (or a bug report) and.. what's your OS,  Evernote version and Browser?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...