Jump to content

Recommended Posts

Hi everyone,

I'm having problems with clipper 6.8.1 on Safari 9.1.1 on OS X 10.11.5.

I like to run my browser without any buttons in the toolbar. As such, Evernote isn't there. I use a keyboard shortcut, and for years, it has worked fine.

Now, I have to keep the icon on my toolbar for it to work whenever I reopen my browser window. Once I've opened Safari, I can then remove the button from my toolbar, once I've tested that it works.

Has anyone else had this problem?

Scott

 

Share this post


Link to post

Re: webclipper 6.8.1 / Safari 9.1.1/ OS 10.10.5

Brand new problem (not sure if it coincides with latest web clipper update).  The clip button either doesn't work at all, or I get a grey square with rotating circles, which do not go away unless I refresh the page.

Please help.

Best regards,

Frank

Share this post


Link to post
On 6/20/2016 at 3:32 PM, Scott Gould said:

Hi everyone,

I'm having problems with clipper 6.8.1 on Safari 9.1.1 on OS X 10.11.5.

I like to run my browser without any buttons in the toolbar. As such, Evernote isn't there. I use a keyboard shortcut, and for years, it has worked fine.

Now, I have to keep the icon on my toolbar for it to work whenever I reopen my browser window. Once I've opened Safari, I can then remove the button from my toolbar, once I've tested that it works.

Has anyone else had this problem?

Scott

 

I was able to reproduce the problem by removing the icon and restarting Safari. Could be a Safari problem. Are you able to remove other extensions in the same way?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...