Jump to content
Helen Crozier

Images losing hyperlinks

Recommended Posts

Spent the afternoon creating a table to send to clients - giving them two columns with links to the Evernote youtube videos helping them advance their Evernote skills on desktop software. Links all working - double checked from my copy of the tables. Then sent the tables into the shared notebook and was told that the links weren't working. I thought it was a windows issue but I checked the web version of the note and the links were also missing from that. The are also missing when I visit the note on my other mac laptop. Very frustrating.

Using latest Mac version to create the note. Have submitted a ticket but not business hours currently. Has anyone else come across this with a solution?

thanks, 
Helen

Share this post


Link to post
2 hours ago, Helen Crozier said:

I thought it was a windows issue but I checked the web version of the note and the links were also missing from that. The are also missing when I visit the note on my other mac laptop.

You say the links are missing.
On my Mac, I add a link using 

Screen Shot 2016-04-13 at 4.42.11 AM.png

Share this post


Link to post

Thanks DT - what I mean by the links are missing is that the links inserted to  images which work when clicked on the originating Mac are not there when the same note is opened on another computer - PC, Mac or even the web.

Share this post


Link to post

It seems that this may be a bug - the disappearing hyperlinks. I've escalated it to Evernote support for review and will report back when fixed.

Tested it from another machine - basically the hyperlinks disappear as soon as they are synced :-(

Share this post


Link to post
1 hour ago, Helen Crozier said:

It seems that this may be a bug - the disappearing hyperlinks

I tried it out - created the link on my Mac.
The link is still there and also got syncd to the Evernote servers and could be accessed on the web platform. iPad is ok too.

Share this post


Link to post

Hi DT thanks for testing this. I don't know what is going on for me then! I created the note on another machine and it did the same thing. Evernote support have my logs though and hopefully will get to the bottom of it.

cheers

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...