Jump to content
julie980

Chrome Can't log in to Web Clipper

Recommended Posts

Installed Web Clipper but can't log on. When asked to enter my username, the log in box disappears as soon as I've finishing typing. It disappears from the screen before I've had chance to input my password or hit sign in. I'm running OS X 10.11.3 and Chrome 49. I've tried removing Web Clipper and adding again. Any thoughts as to what else I might try?

Share this post


Link to post

Hmmn.  Don't know of any problems with the Chrome clipper.  I can only suggest another uninstall / restart / reinstall,  and if that fails,  contact support.

Share this post


Link to post

I am having a similar problem. I am running Chrome Version 49.0.2623.87 (64-bit) on Mac 10.10.5 Yosemite. When I left click on the elephant head to the right of my address bar, it does nothing. I can right click and get options, but the left click that should allow me to log in does nothing. 

Every once in a while, if I click on it several times both left and right clicking, the dialog will come up to let me log in. Then it works flawlessly until I close the browser and have to log in again. 

I have uninstalled, rebooted, reinstalled, etc. No good. It runs on Safari on the same system fine. I have EN Premium, so I'd like to be able to use Web Clipper reliably on Chrome. 

Share this post


Link to post

Had the same problem. Cleared "cookies, cached files, and hosted app data". Restarted a fresh browser, and webclipper was back.

  • Like 1

Share this post


Link to post

I would like to report that I am currently having the identical problem on Firefox (v50.0.1, Windows 10). I can confirm that clearing cookies will prevent the logon screen from immediately disappearing, but entering my correct login credentials will not log me in. Instead, it recreates the disappearing login screen problem (which clearing cookies will again fix). I am not having any problem using Web Clipper on Chrome.

Share this post


Link to post
21 hours ago, rhodo said:

I would like to report that I am currently having the identical problem on Firefox (v50.0.1, Windows 10). I can confirm that clearing cookies will prevent the logon screen from immediately disappearing, but entering my correct login credentials will not log me in. Instead, it recreates the disappearing login screen problem (which clearing cookies will again fix). I am not having any problem using Web Clipper on Chrome.

... and see

 

Share this post


Link to post

Removing the Web Clipper from Chrome and adding it again worked for me.  When I re-added it, I was automatically logged in too. :) 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...