Jump to content
Danilo65

Mails lost

Recommended Posts

Mails sent from my Android device to my premiun evernote address are received in part, many are lost. Some ideas?
Mails are sent via Macrodroid app. This il the log.
Sometimes I get, sometimes not. Not this time

[2016-02-02 17:03:22] - Email was sent to: danimuraxxxxx@m.evernote.com
[2016-02-02 17:03:20] - Uploading to Email
[2016-02-02 17:03:20] - Upload Service created
[2016-02-02 17:03:20] - Invoking Macro: 050 Connesso WiFi
[2016-02-02 17:03:20] - TESTING MACRO:050 Connesso WiFi

Share this post


Link to post
2 hours ago, Danilo65 said:

Mails are sent via Macrodroid app.

I'm not familiar with the app;
My impression was that we were't experiencing problems using the personal EN address.  I may set up a script to test that out.  
Is it conceivable that there's a problem on the app end.

Share this post


Link to post
Email of [2016-02-03 09:14:39] was received, that of [2016-02-03 09:08:16] not
Mail's object is the same: "NotebookA@NoteA +" so the messages are appended.
[2016-02-03 09:14:39] - Upload Service destroyed
[2016-02-03 09:14:39] - Email was sent to: danimuraxxxxxx@m.evernote.com
[2016-02-03 09:14:35] - Uploading to Email
[2016-02-03 09:14:35] - Upload Service created
[2016-02-03 09:14:20] - Share Loc location obtained: 2016-02-03 09:12:06 provider=fused,Accuracy = 42.0
[2016-02-03 09:14:20] - Found fused location - sharing now
[2016-02-03 09:14:20] - Location Mode = Fused location provider
[2016-02-03 09:14:20] - Invoking Macro: 010 Gps - Cal
[2016-02-03 09:08:16] - Upload Service destroyed
[2016-02-03 09:08:16] - Email was sent to: danimuraxxxxxx@m.evernote.com
[2016-02-03 09:08:11] - Uploading to Email
[2016-02-03 09:08:11] - Upload Service created
[2016-02-03 09:07:56] - Share Loc location obtained: 2016-02-03 09:07:55 provider=fused,Accuracy = 8.881
[2016-02-03 09:07:56] - Found fused location - sharing now
[2016-02-03 09:07:55] - Location Mode = Fused location provider
[2016-02-03 09:07:55] - Invoking Macro: 010 Gps - Cal

Share this post


Link to post
On February 2, 2016 at 7:58 AM, Danilo65 said:

Mails sent from my Android device to my premiun evernote address are received in part, manyare lost. Some ideas?

 I ran a script yesterday with hourly mails.  All 17 were successfully appended to a note.

Share this post


Link to post
 
 
 

Thanks for the investigating. I changed the macro, I have grouped the data in order to send them only under wifi. I also added a second email address. As you can see below the mails are sent both. I received only one to my second (inwind.it) address.

[2016-02-04 20:35:21] - Upload Service destroyed
[2016-02-04 20:35:21] - Email was sent to: myaddress@inwind.it
[2016-02-04 20:35:19] - Uploading to Email
[2016-02-04 20:35:18] - Upload Service created
[2016-02-04 20:35:11] - Upload Service destroyed
[2016-02-04 20:35:11] - Email was sent to: danimuraxxxxxxx@m.evernote.com
[2016-02-04 20:35:09] - Uploading to Email
[2016-02-04 20:35:07] - Upload Service created
[2016-02-04 20:35:07] - Invoking Macro: 050 Connesso WiFi


The body of the mails consists in a mix of numeric data, like these:
"YX2016-02-04 45.261712,11.2889251X2016-02-04 19:49:36 19:55:53 20:31:10 45.2614831,11.3043236X2016-02-04 45.2642839,11.2927713"
Have you active, 
maybe, any anti-spam filter?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...