Jump to content
Roman Luks

Problem with czech characters when exporting notes as webpages

Recommended Posts

When I export note named "czech characters ě š č ř ž ý í é"

The link to exported note web page from foo_index.html is invalid. However web page exists.

 

Link is

czech%20characters%20%FD%20%C5%BE%20%C5%99%20%C4%8D%20%C5%A1%20%C4%9B.html

 

Page (viewed in browser) is actually

czech%20characters%20ý%20ž%20ř%20č%20š%20ě.html

 

Actual filename is

czech characters ý ž ř č š ě.html

 

I have tried having notes named "ččč", "ýýý", etc. They were exported correctly. It might be a combination of ascii and czech characters?

 

Not that I name my notes this ridiculously, I have exported note named "Windows 10 přichází. Co přináší nového? - 4 .kapitola – Živě.cz" - snipped from zive.cz, when I noticed this problem.

 

Thank you for looking into this

 

Cheers

Share this post


Link to post

Hi.  Please note this is not support - we're a user forum,  so unless there's someone out there who fixed this already you're not going to see much feedback.  I'd suggest raising a support ticket - click Troubleshooting in the Help Center (link below in my sig) and scroll to the bottom of the page to see the 'Contact Support' button.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...