Jump to content
batman697

hyperlink bug in 5.9.1.8742 - page title not shown

Recommended Posts

Previous to updating to 5.9.1.8742, I would drag a link from Chrome to an EV note and the title would appear, hyperlinked.  Now, when dragged, the web address is shown and not the title.

Share this post


Link to post

Hi.  Drag a link from where?  Web page / another note / another PDF ...?  As far as I can recall,  it's always been the link that shows...

Share this post


Link to post

Yeah - kinda wondering;  from an Evernote note in Chrome,  or a web page..

Share this post


Link to post

They tried to give me a link to an updated version but it was the last release.  I'll post here when I get it.

 

I used twitter to get quick help.  They saw the tweet and then asked me to start a support ticket and they escalated it.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Just exactly the same problem, I'm here also need that function come back--use chrome, it used to be show the webpage title with hyperlink when drag the web address link to evernote , after the newest update, it's gone.

Share this post


Link to post

I believe the current beta addresses this issue Tools - Options - General - check Enable beta features and updates.  Or wait for the general release of this beta.

Share this post


Link to post

I'd found the solution, just go to option->general->turned on "enable beta features and updates", the latest beta version 5.9.3.9118, buring back useful function when you drag url from chrome to evernote then show the hyperlink with title.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...