Jump to content
nowhaus

New Beta Web Links Are Gone

Recommended Posts

It seems as of today March 18, 2015 the New Beta is missing the url link, webpage link at the top of the note. 

 

In the old system if I saved a webpage, the note would show the url and make it linkable or clickable at the top of the note. 

 

In the new Beta it just shows the title. 

 

This is a bad deletion. I want to ease of clicking the link to jump to the page.

 

 

 

On another note, give the use the ability to change the image thumbnail.

  • Like 1

Share this post


Link to post

The link is still there in the note information but is not an active link.

 

I agree, either put it back near the link title or at the very least reinstate the "visit link" option in note info

Share this post


Link to post

Thank you for the feedback. We are aware of this issue and will be addressing it in a future release. 

 

- Nancy 

Share this post


Link to post

So I have to hit info, then copy and paste the link into address bar to go directly to a link?  That's a deal breaker.

Share this post


Link to post

So I have to hit info, then copy and paste the link into address bar to go directly to a link?  That's a deal breaker.

 

Agreed. We'll be improving this shortly. 

 

- Nancy 

Share this post


Link to post

Yesterday, I updated to Version 6.2 Beta 1 (452346 Direkt), OSX version, and the url on top of the notes are gone. I have to hit the "i" button to see it. This is absolutely detrimental to my workflow. I mostly save webclippings of news articles (format stripped), and I need to see the source (which is not always in the note itself) at a glance. Please fix this ASAP.

Share this post


Link to post

Yesterday, I updated to Version 6.2 Beta 1 (452346 Direkt), OSX version, and the url on top of the notes are gone. I have to hit the "i" button to see it. This is absolutely detrimental to my workflow. I mostly save webclippings of news articles (format stripped), and I need to see the source (which is not always in the note itself) at a glance. Please fix this ASAP.

 

Strange,

 

I updated to Version 6.2. Beta 1 yesterday and my URL links are still there and working. Only the cursor does not change to a hand on some of the URLs but the links are also working in tat case. Also when creating a new Web clip the URL link is there and functional.

Share this post


Link to post

Stuhrer, you're right. After your reply I played around a bit with the interface, and links really appeared when i have the note pane set to around 2/3 of screen width. But at my usual setting of about 50/50 urls disappear.

So maybe developers could rearrange things, so the urls stay visible even at narrower note pane width.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...