Jump to content
Rufine

windows 8 Html Text not rendering correctly

Recommended Posts

When I paste this link into Evernote some of the text is off the screen. Maybe the html is offset so it pushes it to the left...

 

image 005  :(

 

 https://google-styleguide.googlecode.com/svn/trunk/javascriptguide.xml

 

I can create a box and throw the content inside and then you see all the content.. image 007

 

Not the best solution.

 

If I format the document I lose all styles so that doesn't work either...  :(

 

 

 

 

 

 

 

post-230438-0-84516500-1414102023_thumb.

post-230438-0-72465600-1414102154_thumb.

  • Like 1

Share this post


Link to post

If you use the keyboard arrows (in my Fx 33 Clipper) to expand the selection to the full web page I get a note containing the whole page without offsets.  How are you clipping the page?  Have you tried the Snipping Tool that is part of Windows?  You should be able to draw a marker around some or all of the visible page and snip that to a JPG file.

Share this post


Link to post

I tried using the arrows. Doesn't move the text once I paste it in.

 

The clipping tool only creates an image which isn't what I want. I need all the underlying text and links to search and click on...

 

Plus, the clipping took doesn't allow you to scroll down the page... :(

 

Thanks, Anyway...

Share this post


Link to post

As best as I can figure it out, sometimes HTML has embedded style markup that causes it not to display well with other note content; HTML that's used to make something look good on a web page may not look good in a plain HTML document (it could even be faulty HTML). Basically, you're trying to clip something out of context.

 

On the other hand, MS Word seems to handle the same clip OK.

 

The interesting thing here is that the Web Clipper crashes when I try to clip. One for Jakob...

Share this post


Link to post

Yes, sometimes I past it into Word and then save and then repaste in Evernote.  I tried that and it still didn't work... :(

 

I've never had an issue like this before. I tried everything....

Share this post


Link to post

Yeah, I tried pasting from word, too. No ideas here, unless you want to hack the HTML (yuck).

Share this post


Link to post

I'm a developer so modifying the code is no biggie. On the other hand, do I want to spend time doing it - no...

 

My solution works and this is the only time I've come across this so until Evernote fixes it, I can live with a cell on the page... :)

Share this post


Link to post

Oh, I'm a dev, too, but I peeked at the code, and I don't want to to take the time to figure it out. :)

 

Putting it inside a table cell is a clever solution. I missed that the first time around.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...