Jump to content
CalS

windows Shortcuts in Toolbar not working in new release

Recommended Posts

Just updated to the new Public 5.4.1.3962 and the issue still exists with some notes that are in shortcuts not working in toolbar view do work in left panel view, same as in the beta and RC.  Anyone else have the same issue before I submit a ticket?

Share this post


Link to post

Doesn't seem to work for me. Very astonishing, since it is THE feature EN insist on in their annoncements on the new version. Disappointing, again.

 

@EN : what's going on?

Share this post


Link to post

Doesn't work for me, either. I wondered if we need to delete the shortcut from the toolbar then recreate it there to get it to work, but I haven't had time to check whether it works, or even if it makes sense.

Share this post


Link to post

Doesn't work for me, either. I wondered if we need to delete the shortcut from the toolbar then recreate it there to get it to work, but I haven't had time to check whether it works, or even if it makes sense.

Tried that, didn't help.  Also did a revo uninstall and then a re-install.  Didn't help either.

Share this post


Link to post

Update:  Just got a response and the ticket has been escalated to a senior specialist for review.  

  • Like 1

Share this post


Link to post

Thanks, csihilling. I realized after I posted that you can delete shortcuts from the horizontal bar, but you can't add them there. Definitely should not have been released with no advance on the beta. Makes me wonder why Evernote has a beta program sometimes ... Not a good day today, so apologies if I upset anyone!

Share this post


Link to post

Thanks, csihilling. I realized after I posted that you can delete shortcuts from the horizontal bar, but you can't add them there. Definitely should not have been released with no advance on the beta. Makes me wonder why Evernote has a beta program sometimes ... Not a good day today, so apologies if I upset anyone!

No upset here.  By the way, you can add a note as a shortcut to the horizontal bar, it just won't always work.  Funny thing though if you switch back to the left pane view it does work.  It's just something about accessing it in the toolbar view.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...