Jump to content
natgild

windows Client side sync error

Recommended Posts

Everytime I attempt to sync on my Windows 7 Desktop PC, I get an error that Synchronization failed due to unexpected behavior at the client side. I do not think I have any shared folders.  My log reads:

Evernote for Windows 4.6.6.8360 (268868) Public
OS: Windows 6.1.7601 Service Pack 1
User: natgild
Memory: 42.5MB
Created: 2013/07/05 05:48:21
---
Bootstrap info: loadedFresh
<bootstrap_info><profile name="Evernote"><settings account_email_domain="m.evernote.com" enable_facebook_sharing="1" enable_gift_subscriptions="1" enable_linkedin_sharing="1" enable_shared_notebooks="1" enable_single_notesharing="1" enable_sponsored_accounts="1" enable_support_tickets="1" enable_twitter_sharing="1" marketing_url="http://evernote.com" service_host="www.evernote.com" support_url="https://evernote.com/contact/support/"/></profile></bootstrap_info>
---
errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
04:32:02 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s
04:32:02 [7464] 0% * 0s (100%) spent in EDAM RPC
05:02:02 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:02:03 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:02:03 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s
05:02:03 [7464] 0% * 0s (0%) spent in EDAM RPC
05:32:03 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:32:04 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:32:04 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 1s
05:32:04 [7464] 0% * 0s (0%) spent in EDAM RPC
05:32:16 [2204] Command line: "C:\Program Files (x86)\Evernote\Evernote\Evernote.exe" 
05:32:32 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:32:33 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:32:33 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s
05:32:33 [7464] 0% * 0s (0%) spent in EDAM RPC
05:43:57 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:43:58 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:43:58 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 1s
05:43:58 [7464] 0% * 0s (0%) spent in EDAM RPC
05:44:08 [6064] AutoUpdate: checking for update at: http://update.evernote.com/public/ENWin4/update.xml
05:44:08 [6064] Received status code 200 when accessing URL http://update.evernote.com/public/ENWin4/update.xml
05:44:08 [6064] AutoUpdate: no update found, remote revision is the same as the local revision (268868)
05:44:09 [6064] Received status code 200 when accessing URL http://update.evernote.com/public/ENWin4/ReleaseNotes_4.6.6.8360_en-us.html
05:44:38 [7464] 0% Authenticating user "natgild"
05:44:38 [7464] 0% EDAMUserException: errorCode=BAD_DATA_FORMAT parameter="authenticationToken"
05:44:38 [7464] 0% Session terminated abnormally, elapsed time: 0s
05:44:38 [7464] 0% * 0s (100%) spent in EDAM RPC
 
  • Like 1

Share this post


Link to post

I suggest a support ticket - see my signature.  "Client side" might be you..

Share this post


Link to post

Hi natgild,

 

Did you ever resolve this?  I've been getting the same issue as you.

 

thanks,

--Eli

Share this post


Link to post

Yes, I did.  I submitted a support ticket and received the following response and it worked for me.

 

Please perform the following steps:

1. Please navigate to Tools>Options>Sync Tab
2. Ensure that "synchronize changes on exit" is not checked
3. Press Ok
5. Navigate to File>Sign out...
6. Log back into your account.
7. Press the sync button

  • Like 1

Share this post


Link to post

Thank You natgild!  Worked for me too.  Thanks for helping out and doing all the heavy lifting to get this resolved, really appreciate it.

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...