Jump to content
petrbury

android (Archived) No connection found after reinstallation

Recommended Posts

Hi, after reinstaling my device I installed Evernote again but now I have a problem with it. Trying to sign in, there is a "No connection found" written on the button. My internet connection is OK ( I have installed Evernote through it ) and on my phone Evernote still works OK.

Can somebody help me, please ?

Thank's

Petr

Share this post


Link to post

same here, i'm having the same error. which is odd because my evernote was working a night or two ago, this error came up after i uninstalled/reinstalled evernote this morning.

i obviously have a working connection as i downloaded evernote from the play store just moments before.

samsung galaxy nexus, android 4.2.1, evernote version 4.5.2

Share this post


Link to post

i figured out how to get past it, move the app to your sd card, after you're past the login you can move it back to phone.

Seems to be be some kind of weird bug

Share this post


Link to post

Same here on Google Nexus 7, which I received yesterday (4.2.1). Installed Evernote from scratch and I'm not able to sign in. Since I have no SD-card in my tablet, I can't move it there.Also tried the new Beta- same issue.

Share this post


Link to post

Tried moving to SD card several times with no succes. The problem still remains and I'm not able to sign in. Any other solution please ?

Share this post


Link to post

I am having the same problem in my Kindle fire. For now i am using the web version of Evernote.

Share this post


Link to post

Same problem on my Samsung S3 Android 4.1.2 and latest Evernote from Play Store. Everything works great on PC version, but Android shows "No Internet Connection". When I put my user/pass in it shows "Bootstrap Profile Null"...

Tried no pass / user, and comes up invalid (as you'd expect) but no internet error (Internet is fine BTW)

Update - Just tried it again and its working ????? Someone somewhere has fixed it! Thanks...

Share this post


Link to post

Have smae problem with Samsung Galaxy Tablet. Works on PC but not on Samsung. The connection seems to come and go on the Samsung. Looks like a Evernote issue to me. Was working perfectly until one day ago when it went wrong.

Still unable to connect

Share this post


Link to post

Same issue here - Nexus S w/ Android 2.3.4. No problems with the iPad app, only Android.

I'm also getting the "Bootstrap profile is null" error mentioned in another thread - not sure if they're connected.

Share this post


Link to post

Having the same issue. Evernote is working fine on the Web and with NixNote (on laptop and desktop) -- and it's working on my main Android phone. But I can't get it to work on my backup Android, Pay As You Go, phone. (Kids will be taking the main phone for a couple days as the PAYGO's minutes are too limited.) Use Evernote all the time. Was working fine on the backup phone last time I tested it. Internet working fine -- uniinstalled, reinstalled Evernote, changed to SD Card and back -- so far nothing has gotten it to work.

Share this post


Link to post

I flashed my phone yesterday evening and did a fresh reinstalled of all apps. Evernote is the only one giving problems. As above, states that there is no connection and comes back with the bootstrap null error. Also tried moving the app to SD card, but no difference.

Share this post


Link to post

Something has happend :) . It works for me now. Thanks.

Me, too. Up and running. Thanks! to whomever.

Share this post


Link to post

Got a Galaxy Note II today. Installed Evernote, getting same message. If I have wifi on, I get that message. If I turn wifi off and the phone is on 4g, then Evernote will let me sign in.

Share this post


Link to post

I was having this problem until I reset my Wi-Fi connection - powered down my modem and restarted it. After that, Evernote was able to connect.

Share this post


Link to post

I was having the same issue. On Wifi but it would say no connection. Retry would come back with the same thing. If I tried to enter the password I'd get the bootstrap null error.

on build 4.5.1(public::com.evernote)

It seems I can't sync over wifi. If I disable wifi and wait a sec for H+ to show up I can go back to Evernote, hit retry, the connection msg will go away and then I can logon and it'll download all of my notes. I signed out and was able to replicate this behavior again.

Share this post


Link to post
It seems I can't sync over wifi. If I disable wifi and wait a sec for H+ to show up I can go back to Evernote, hit retry, the connection msg will go away and then I can logon and it'll download all of my notes. I signed out and was able to replicate this behavior again.

That's odd. Once mine registered (early this morning), it synced fine with WiFi. These may be two different issues.

Share this post


Link to post

Suddenly it started working for me. Seems like there was a bug in the server side. Thanks for fixing it.

Share this post


Link to post

I'm having the same problem in my Nexus 4 over WiFi. It works fine on my Nexus 7. I've never been able get Evernote to recognize my Nexus 4's WiFi connection even after doing 4 hard resets of the phone (complete wiping of the phone's storage) as well as the restarting and rebooting of my wireless router. On this last hard reset of the Nexus 4 I even removed my SIM card to make sure that I'm only setting up and connecting it via WiFi.

 

I can download & install Evernote via WiFi from the Play Store but for whatever reason it just keeps on saying "No Connection Found" when I try to login to do a sync. I've NEVER been able to use Evernote via WiFi on my Nexus 4 since buying the phone in the Fall of 2012. As it is a Nexus 4 there is no SD card and thus no way to perform the "move to SD card" workaround.

Share this post


Link to post

 I am also having this issue in my android and I also transfer it in SD card but no use.

Share this post


Link to post

I had this problem on my wife's phone. Droid razr.

I noticed her internal storage was FULL.

After fixing that and verifying there was free space for internal apps, the login stopped complaining about not having a connection.

I hope this helps anyone with the same issue.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...