Jump to content
teepi

windows Clipping from Outlook 2010 - error

Recommended Posts

I have the latest Evernote (but had this problem with previous version as well) and whenever I use the Add to Evernote 4 button to clip email from Outlook 2010, i get this error message ""an error occurred while processing clipped data (conversion failed)"

I cant drag and drop either. Evernote doenst take the mails messages.

I am running Evernote 4.5.7.7146 public and am a premium member. Extract of log file here:

Log opened on 2012/06/29 10:48:42 (UTC+2:00)

10:48:42 [8696] Command line: "C:\Program Files (x86)\Evernote\Evernote\Evernote.exe"

10:48:42 [8696] Client info: Evernote Windows/258477; Windows/6.1.7601 Service Pack 1;

10:48:42 [8696] Bootstrap info: Evernote (loadedLastUsed)

10:48:42 [2224] Requesting bootstrap info from "www.evernote.com" (en-US)

10:48:42 [2224] 0% Connecting to www.evernote.com

10:48:45 [2224] 0% Session terminated normally, elapsed time: 3s

10:48:45 [2224] 0% * sent: 99B, received: 239B

10:48:45 [2224] 0% * 3s (100%) spent in EDAM RPC

10:48:45 [2224] Bootstrap info: request to "www.evernote.com" returned profiles: Evernote

10:48:45 [2224] Bootstrap info: Evernote (loadedFresh)

10:48:49 [8696] Opened database: C:\Users\fk\Documents\Evernote\Databases\teepi.exb (6.4GB Fixed)

10:51:09 [9656] 0% Authenticating user "teepi"

10:51:12 [9656] 0% Connecting to www.evernote.com

10:51:12 [9656] 0% * loaded updateCount: 79819

10:51:13 [9656] 0% Client is up to date with the server, updateCount=79819

10:51:13 [9656] 0% * saved updateCount: 79819

10:51:16 [9656] 0% Session terminated normally, elapsed time: 6s

10:51:16 [9656] 0% * sent: 230B, received: 138B

10:51:16 [9656] 0% * 1s (26%) spent in EDAM RPC

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...