Jump to content
Sign in to follow this  
Yeraze

chrome (Archived) Chrome Clipper Extension

Recommended Posts

Two things here:

1) Does evernote have a copy of the Chrome Extension hosted on their own servers somewhere? All the links I find point to the google Chrome Web Store which won't load on my machine (I'm using a custom Chromium compile on WIndows, so the Web store just shows "App unreachable" every time I try to go there).

2) Is there some special ports or something that it requires? I found a copy on cnet which just returns the "Problem communicating with server [HTTP 0]." every time I try to use it.

Share this post


Link to post

Any ideas? I just upgraded to Chrome12 and loaded the newest version of the clipper, and it still doesn't work.. Same error.

Share this post


Link to post

This is working for me for Windows Chrome 12.0.733.0 dev.

Share this post


Link to post

Does the clipper require access to a server on a different port number? In my environment, many ports outside of the "usual" (21-23,80, etc) are blocked for security reasons. I frequently run into problems reading press releases hosted on http://something:8080 because it's blocked.

Share this post


Link to post

If it helps (hopefully it does), I enabled Debugging and here's what's in the Log from a failed Clip.


04/14/2011 09:35:59.524 -0500 [DEBUG] [EvernoteRemote] Get: https://www.evernote.com/jclip.action?syncState&{}
04/14/2011 09:35:59.524 -0500 [DEBUG] [EvernoteRemote] doRequest(GET, json, https://www.evernote.com/jclip.action?syncState, {})
04/14/2011 09:35:59.892 -0500 [DEBUG] [EvernoteRemote] Evernote.EvernoteRemote.doRequest failed response
04/14/2011 09:35:59.892 -0500 [DEBUG] [ChromeExtensionRemote] ChromeExtensionRemote.handleHttpError
04/14/2011 09:35:59.892 -0500 [DEBUG] [EvernoteRemote] HTTP [0,success] null
04/14/2011 09:35:59.892 -0500 [ERROR] [ChromePopup] Failed to acquire sync state due to transport errors (0)
04/14/2011 09:35:59.892 -0500 [DEBUG] [ViewManager] Evernote.ViewManager.showHttpError
04/14/2011 09:35:59.892 -0500 [DEBUG] [ViewManager] Evernote.ViewManager.showError
04/14/2011 09:35:59.892 -0500 [DEBUG] [ViewManager] Evernote.ViewManager.extractErrorMessage
04/14/2011 09:35:59.892 -0500 [DEBUG] [ViewManager] Error: Problem communicating with server [HTTP 0].
04/14/2011 09:35:59.893 -0500 [DEBUG] [ViewManager] Resorting to standard message

Share this post


Link to post

I did nothing special to install this extension.

Share this post


Link to post

I can't even get it to popup a Login page.. Clicking the icon just spew the "Problem communicating"..

A response from the Devs would be much appreciated...

Share this post


Link to post
A response from the Devs would be much appreciated...

Forr support, you should file a support ticket, and attach your debug log.

Share this post


Link to post

Going through that now.. Being Premium, you do get some fast responses but dealing with the usual "You're on a Beta Browser, so it's not supported" stuff is always a pain.

Just reverted to the official Chrome 10, with nothing but the Evernote Clipper. Same problem.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...