Jump to content
pete_ev

windows received media1.cab install error

Recommended Posts

When trying to install for windows I got an error saying media1.cab file was corrupt (I believe). So i deleted the install file and redownloaded it and now it works fine. Just thought I'd share my error message with the evernote people :)

  • Like 1

Share this post


Link to post

I'm surprised you haven't gotten a response on this question. I'm having the same problem - every time I try to install the Windows version of Evernote, I get the media1.cab error message. Since it seems that Evernote doesn't care, if I don't hear soon, I will remove it from my tablet and find another product to use.

Share this post


Link to post

This is not a problem with Evernote, this is a problem with the way your browser is downloading the installation file.

https://www.google.c...ia1.cab+corrupt

Try downloading the installation file with another browser instead, and using "Save As" to save it to another location on your hard drive. Or, use a file manager like FlashGet to download the file from our site, to circumvent your browser completely.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Hi!

I had the same problem when downloading with Firefox (v 18.0)

I tried with IE 7 and it has worked just fine.

Share this post


Link to post

I got the the same error "The cabinet file 'media1.cab required for installation is corrupt an cannot be used..." I downloaded it by Flashget, from IE, Chrome, nothing helped.Could somebody help by advice?

Share this post


Link to post

This is not a problem with Evernote, this is a problem with the way your browser is downloading the installation file.

https://www.google.c...ia1.cab+corrupt

Try downloading the installation file with another browser instead, and using "Save As" to save it to another location on your hard drive. Or, use a file manager like FlashGet to download the file from our site, to circumvent your browser completely.

 

This worked for me.  I had downloaded it via Firefox and was getting this error.  After seeing Heather's post, I deleted my download, then re-downloaded it via Firefox and also Chrome (for kicks) and then re-ran the install and this time had no issues. 

Share this post


Link to post

×
×
  • Create New...