Jump to content
Riggar

Internal Link not Working

Recommended Posts

I have a note - I'm looking at it within the 'Tags' screen (let's say it's tagged AAA and then BBB within that) - I click right on the note's Title - and select copy internal link.

Go to the new note, (still in my 'Tags' view - in this case the new note is tagged XXX and then YYY within that) I'm in the middle of creating - paste in the details I've just copied - the Title appears as a sort of hyperlink I assume - it's in a non black colour and underlined

When I select it - Evernote jumps to the top of the notes with my XXX, YYY setup - it does jump to the expected link

I tried this out separately and can repeat the problem

'Tags' List
AAA
     BBB
        Note 1
        Note 2
        Note 3
.....
.....
.....
XXX
    YYY
        Note50
        Note51
        Note52

If go to Note 2 create a link - then go to Note 52 and paste - enter - then select 'Note 2 hyperlink' with my Note 52 - it jumps to Note50 but repeated clicks/selection do nothing

I thought perhaps it's to do with nesting of tags so I repeated it with just a single layer - ie just AAA and XXX - same problem

   

Share this post


Link to post

Which platform/device?

Is this related to the Windows bug reported below
The search filter prevents the linked note from displaying
On my Mac, the search filter switches to the notebook of the linked note   
On my iPad, the search filter is unchanged, but the note is still displayed

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...