Jump to content
Pritchett4

Losing Text bold formatting

Recommended Posts

I highlight material in notes with bold so that I can easily find important info at a later time. Since most recent update, I have lost the bold formatting of recent notes. I just went back through and reformatted a note with bold and went back to check on it -- bold is gone again. This seems to be happening with most recent EN update. Anyone else experiencing this? 

Share this post


Link to post

Which device/platform?

No problems on my Mac or iPad

Share this post


Link to post

Just lost the bold formatting again for a section that was marked

Share this post


Link to post

Seems to lose all formatting -- loses underlining & italics -- not good!

Share this post


Link to post
3 hours ago, Pritchett4 said:

Windows 7 & Windows 10 = two different computers

I use Win 7 and 10. No problem with me as such. Do the same notes contain any pdf or image?

Share this post


Link to post
14 hours ago, Pritchett4 said:

Seems to lose all formatting -- loses underlining & italics -- not good!

Try a reboot.  I have had instances in the past where something, don't know what, in my overall environment got hosed generating some spurious formatting and reboot fixed the issue.

Share this post


Link to post

It appears that something was in the note that was captured from the web. Deleted the note and tried other notes and at this point, they seem to be maintaining formatting. 

 

Thanks

  • Like 2

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...