Jump to content
Wern

Web Clipper stopped working: Firefox

Recommended Posts

After Firefox updated yesterday, the Web Clipper stopped working. When I sign in, to clip a page, it works.

After finishing Firefox and re-open it again, a red dot appears unter the WEb Clipper (Elephant) symbol and I have to sign in again, for every single clip. Very tedious.

I know, it is the Firefox settings. I have tried for hours and nothing works.

Can anybody provide me with the Firefox settings that I need to check, so the web clipper works?

Thanks.

Share this post


Link to post
8 hours ago, Wern said:

After Firefox updated yesterday, the Web Clipper stopped working. When I sign in, to clip a page, it works.

After finishing Firefox and re-open it again, a red dot appears unter the WEb Clipper (Elephant) symbol and I have to sign in again, for every single clip. Very tedious.

I know, it is the Firefox settings. I have tried for hours and nothing works.

Can anybody provide me with the Firefox settings that I need to check, so the web clipper works?

Thanks.

Just tried it and I was still logged into clipper after closing/opening FF.  Did it three times just to be sure.  I did check the 30 box on the sign in screen.  So, seems to be working for me.

 

ScreenClip.png.05cf92ceef130a1e0eca5cd54eecdf76.png

Share this post


Link to post

I just let Firefox update and it's disabling nearly all my extensions, including Web Clipper.  When I search for it in the add-ons and try to add it back Firefox tells me it can't download as I have no connection, which is not true. Did you have to re-add the Web Clipper or did it work automatically for you?

Share this post


Link to post

Just hit the same situation.  Firefox updated and (6) extensions are now blocked from running, including Web Clipper.  Follow the extension link and get the following:

image.png.58534d687587a633d45b8bc0a2069f91.png

There is no problem with my network connection.  I don't think there is anything to download!

Share this post


Link to post

I have experienced exactly the same issue as catsknit this morning.

Share this post


Link to post

I was somehow spared this latest upheavel with the clipper.

I disabled "automatic updates" in the Clipper as well as in Firefox.

Both are working now for me. But I will let it run WITHOUT the latest updates for a while.

 

Share this post


Link to post

Confirming that all is well again with Web Clipper and FireFox.

Share this post


Link to post

Not for me :-( Firtefox still won't let me download Webclipper, saying it is unsigned.

 - Justin

Share this post


Link to post

The fix will only be delivered to those FF-devices that participate in the „Study“-Program - this means the program where you agree to send anonymous data for improvement measures to the FF-team.

If you clicked this away and do not participate, the fix will not be delivered automatically !

For how to get the fix, I have an article, but it is in German. So maybe search for this info in the internet.

And there is no fix for Android, as much as i have heard (don’t use Android myself).

Share this post


Link to post

Update: FF 66.0.4 is released, for desktop and Android. It is fixing the problem for all users.

Share this post


Link to post

If it is not working for you (maybe you are on BETA releases)? You can try this:

Uninstall your current FF.

Then download and install Updte 66.0.4 (not some other update).

That should fix it.

Good luck !

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...