Jump to content
Nissen

The offical template can not be saved

Recommended Posts

I want to save a template from offical site. But it is saving saving saving..... after show it is save failure.

I had trying other browser to save, but the result still save failure.

How can i do to save templates?

Share this post


Link to post

@Nissen Are you logged into your account in the browser first? If not, try logging in first, then going to the templates gallery (https://evernote.com/templates). If you are still having problems, can you please let me know what operating system and browser you are using?

If you're familiar with it, you can open the Javascript console and check for errors. If not, let me know your browser and I can give you steps to check it.

Share this post


Link to post
在 2018/11/3 在 AM7點17分, Scott T.說:

@Nissen Are you logged into your account in the browser first? If not, try logging in first, then going to the templates gallery (https://evernote.com/templates). If you are still having problems, can you please let me know what operating system and browser you are using?

If you're familiar with it, you can open the Javascript console and check for errors. If not, let me know your browser and I can give you steps to check it. 

Dear Scott,

Yes. I confirm that I logged in. But can not be saved.

My Operating system: Windows10*64

Browswe: Firefox and Google Chrome.

Share this post


Link to post

@Nissen, I tried reproducing this on my Mac and Windows systems and could not. Could you try a few things?

  1. Can you try logging out and clearing your cookies (or at least the Evernote cookies)?
  2. If you still see the issue, can you please send me a screenshot of your Javascript console to see if there are any errors? (See https://stackoverflow.com/questions/66420/how-do-you-launch-the-javascript-debugger-in-google-chrome). We're looking for a red line in the console output.
  3. If you can also try opening the Network panel and seeing if there is a request failing. It too would be red. Here's some information on the network tab: https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/network-performance/

 

Share this post


Link to post
在 2018/11/7 在 AM5點30分, Scott T.說:

@Nissen, I tried reproducing this on my Mac and Windows systems and could not. Could you try a few things?

  1. Can you try logging out and clearing your cookies (or at least the Evernote cookies)?
  2. If you still see the issue, can you please send me a screenshot of your Javascript console to see if there are any errors? (See https://stackoverflow.com/questions/66420/how-do-you-launch-the-javascript-debugger-in-google-chrome). We're looking for a red line in the console output.
  3. If you can also try opening the Network panel and seeing if there is a request failing. It too would be red. Here's some information on the network tab: https://developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/network-performance/

Dear Scott.

I looked my chrome Javascript console, display many " Failed to load resource: " I don't know why. Pls check my screenshot.

image.thumb.png.8263b940814890e21a189ad1f06c4a61.png

 

Share this post


Link to post

@Nissen Thanks for the screenshot. I'll send this over to our team working on templates and see if they might know what's going on.

Share this post


Link to post
On 11/14/2018 at 8:22 AM, Scott T. said:

@Nissen Thanks for the screenshot. I'll send this over to our team working on templates and see if they might know what's going on.

I too encountered this problem. Is there a solution yet?

evernotetemplates.png

Share this post


Link to post
On 11/13/2018 at 7:22 PM, Scott T. said:

@Nissen Thanks for the screenshot. I'll send this over to our team working on templates and see if they might know what's going on.

@Scott T. and @GreatSummer, there's another discussion on this, which started out regarding a different issue, which got resolved, but now seems to have drifted into this same problem. Could you all chime in there?

 

Share this post


Link to post

@Dave-in-Decatur Thanks! I just got back from vacation, but I will take a look. Just heard from our support that we're seeing an uptick in template save issues.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...