Jump to content
Nick L.

Mac 7.6 Beta 2

Recommended Posts

Hello Beta testers, 

Evernote for Mac 7.6 Beta 2 is now available. You can download it here. This release is mainly focused on crashes and dark mode refinements. Please keep the feedback coming our way.

Enjoy!

7.6 Beta 2

Improvements:

  • Dark Mode refinement in many areas of the application
  • Note canvas enables dark mode automatically based on System Preferences settings, but you still have the option to overwrite it in Evernote's preferences.
  • Now you can export notes again by dragging them out of the note list.

Known issues: 

  • Title field is showing a darker shade background color for Mojave users in light mode.
  • Contextual menu shows "EnApplicationServiceMenuItemTitle" instead of "Add to Evernote"
  • Quick switcher still needs some dark mode tweaks
  • Like 2

Share this post


Link to post

First time I've had this happen in a while but, I noticed a data loss issue on this release right away

I created a new note on my laptop, gave it a title and pasted some text in (a bunch of links)
Then, I switched back to my browser for a few minutes. When I went back to add more to the new note, I found that all the links I'd pasted in were goneUgh. Well, they were still in my clipboard, so I just pasted them in again.

Another 5 minutes later -- and <poof> the links had again disappeared. For the 3rd time, I pasted the content back in. This time it seemed to "stick" but I am obviously concerned.

Not sure what is going on!

 

Share this post


Link to post

I believe the "cmd-backspace deletes the note when in the title field of a note opened in its own window" bug is fixed, so thanks.

The new title design needs some tweaks, though ^_^ :

778081920_Screenshot2018-10-30at09_59_48.png.32abfabe181898b87cb0272f39f231d6.png

Being able to see the note title even when scrolling down in nice though.

Share this post


Link to post
6 hours ago, luckman212 said:

First time I've had this happen in a while but, I noticed a data loss issue on this release right away

I created a new note on my laptop, gave it a title and pasted some text in (a bunch of links)
Then, I switched back to my browser for a few minutes. When I went back to add more to the new note, I found that all the links I'd pasted in were goneUgh. Well, they were still in my clipboard, so I just pasted them in again.

Another 5 minutes later -- and <poof> the links had again disappeared. For the 3rd time, I pasted the content back in. This time it seemed to "stick" but I am obviously concerned.

Not sure what is going on!

 

Are you able to DM me your activity log along with the title of the note? 

Share this post


Link to post
1 hour ago, nicolml said:

Are you able to DM me your activity log along with the title of the note? 

DM sent

Share this post


Link to post

Another new bug:  In "Light Mode" on a non-retina display, text is not rendering properly. It appears extra thick and blurry/smeared.

Example:

Dark mode
dark.thumb.png.54d4eef77004f7ecdc95559b9785f7ac.png

Light mode
light.thumb.png.c6c37a285cca95d56b60543ea7dabbd1.png

This is with the following settings

defaults write -g CGFontRenderingFontSmoothingDisabled -bool false
defaults write -g AppleFontSmoothing -int 3

 

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...