Jump to content
mikefinleyco

What is with "Measure Measure" at the bottom of every web clipped note?

Recommended Posts

Every note created with the webclipper using "Simplified article" puts two lines at the bottom of every note, (see attachment). It's been like this for every updated version of evernote for at least 2 years.

It puts...

"Measure
Measure"

...at the bottom of each note

10-18-2018 10-01-35 AM.jpg

Share this post


Link to post

Never seen this, and I clip fairly often. Sorry.

Share this post


Link to post
22 hours ago, mikefinleyco said:

It puts...

 "Measure
Measure"

 ...at the bottom of each note

If you provide a sample url, we'll test it.

Share this post


Link to post

Hi Super Guru,

I don't believe It's URL specific, it seems to happen 100% of the time with any webpage.

I checked into this further and I left out one thing, it's when I remove the formatting, right clicking on the note after its been clipped into evernote and choosing either "Simplify Formatting" or "Remove Formatting".

For instance CNN.com... I attached 3 screen shots...

 

clip1.jpg

clip2.jpg

clip3.jpg

Share this post


Link to post
7 hours ago, mikefinleyco said:

Every note created with the webclipper using "Simplified article" puts two lines at the bottom of every note, (see attachment). It's been like this for every updated version of evernote for at least 2 years.

It puts...

"Measure
Measure"

...at the bottom of each note

Bizarre.  Have you tried to uninstall then reinstall the clipper, or a different browser?  Which one are you using?

Share this post


Link to post

Yes, have uninstalled a few times over the years. Google Chrome. Don't use other browsers, chrome is my goto browser.

Share this post


Link to post
40 minutes ago, mikefinleyco said:

I don't believe It's URL specific, it seems to happen 100% of the time with any webpage.

I would look at the underlying enml/html code to see if there's an indication of the source.

This can be viewed using the export feature (Windows/Mac)

Share this post


Link to post

OP -- I can confirm that this happens to me exactly as well.  Nonsensical.  I also hate that Simplify Formatting results in losing all paragraph spacing breaks...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...