Jump to content
TerDale

Evernote Web Clipper generates an error when visiting Jira board pages

Recommended Posts

Hi there,

Lately, while having Evernote Web Clipper (EWC) installed in my browser, if I visit a Jira board I systematically get an error displayed by Jira telling "SyntaxError: Unexpected token". 

I faced it initially with my browser of choice: (Chromium-based) Vivaldi, but I'm also able to reproduce with Google Chrome. In both cases:

  • if EWC extension is disabled: no error is displayed when visiting a Jira board.
  • if EWC extension is enabled : a systematic error is displayed by Jira: a popup window with red border and message "An error occurred", clicking on "Details" shows:
    • Please try refreshing the page, or contact your administrator / Atlassian Support if the problem continues.
      
      Details
      Exception: Uncaught SyntaxError: Unexpected token )
      Resource: https://jira.oodrive.net/secure/RapidBoard.jspa?rapidView=588&selectedIssue=AC-2638
      Line: 1
      Column: 2
      Environment
      Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/68.0.3440.106 Safari/537.36
      Stack trace
      SyntaxError: Unexpected token )
      at Object.parse (https://jira.oodrive.net/s/deef7bdc6295b1e7528d2d51419f1569-CDN/en_UKi1k89m/71013/85cc369448ce7c5d570576ececfab009/bea579341b7e51d6eb50488c4fdf0df4/_/download/contextbatch/js/greenhopper-rapid-non-gadget,atl.general,gh-rapid,jira.global,jira.project.sidebar,jira.general,-_super/batch.js?agile_global_admin_condition=true&is-server-instance=true&jag=true&jaguser=true&locale=en-UK&nps-acknowledged=true&nps-not-opted-out=true&tempo_is_jira_version_equal_or_greater_than_7.0.0=true&tempo_is_tempo_core_licensed=false:11880:1375)
      at Object. (https://jira.oodrive.net/s/deef7bdc6295b1e7528d2d51419f1569-CDN/en_UKi1k89m/71013/85cc369448ce7c5d570576ececfab009/bea579341b7e51d6eb50488c4fdf0df4/_/download/contextbatch/js/greenhopper-rapid-non-gadget,atl.general,gh-rapid,jira.global,jira.project.sidebar,jira.general,-_super/batch.js?agile_global_admin_condition=true&is-server-instance=true&jag=true&jaguser=true&locale=en-UK&nps-acknowledged=true&nps-not-opted-out=true&tempo_is_jira_version_equal_or_greater_than_7.0.0=true&tempo_is_tempo_core_licensed=false:11874:970)
      at j (https://jira.oodrive.net/s/9d34ea99a8588a07a59556232d11d95c-CDN/en_UKi1k89m/71013/85cc369448ce7c5d570576ececfab009/0c798f90b1a61deafa1d5193fc512be9/_/download/contextbatch/js/_super/batch.js?atlassian.aui.raphael.disabled=true&locale=en-UK:38:58)
      at Object.fireWith [as resolveWith] (https://jira.oodrive.net/s/9d34ea99a8588a07a59556232d11d95c-CDN/en_UKi1k89m/71013/85cc369448ce7c5d570576ececfab009/0c798f90b1a61deafa1d5193fc512be9/_/download/contextbatch/js/_super/batch.js?atlassian.aui.raphael.disabled=true&locale=en-UK:39:361)
      at d (https://jira.oodrive.net/s/9d34ea99a8588a07a59556232d11d95c-CDN/en_UKi1k89m/71013/85cc369448ce7c5d570576ececfab009/0c798f90b1a61deafa1d5193fc512be9/_/download/contextbatch/js/_super/batch.js?atlassian.aui.raphael.disabled=true&locale=en-UK:164:292)
      at XMLHttpRequest.b (https://jira.oodrive.net/s/9d34ea99a8588a07a59556232d11d95c-CDN/en_UKi1k89m/71013/85cc369448ce7c5d570576ececfab009/0c798f90b1a61deafa1d5193fc512be9/_/download/contextbatch/js/_super/batch.js?atlassian.aui.raphael.disabled=true&locale=en-UK:176:149)

       

  • Looking for this error on Atlassian support pages, I found: Accessing Jira Software boards in browsers returns SyntaxError: Unexpected token error. From this article, the culprit is the "Grammarly" extension. However, I don't use this latter, so disabling my extensions 1 by 1 I ended up to figure out that this was EWC the culprit in my case.

I guess it should be due to a recent change in EWC, as I have it installed for years, and faced this Jira issue only for 2 or 3 months.

Repro info:

  • Vivaldi  1.16.1259.3 (Official Build) (32-bit)
  • Chrome 68.0.3440.106 (Official Build) (64-bit)
  • EWC 7.4.2.2-c3b4956, logs attached

Hoping you'll be able to fix this in a future release. Thanks in advance!

Jean-Marc

ewc.log

  • Like 1

Share this post


Link to post

I also had this problem.

  • Chrome Version 70.0.3538.67 (Official Build) (64-bit)
  • EWC 7.6.1

Hope it gets resolved soon.

Share this post


Link to post

 

On 10/31/2018 at 4:33 PM, rianrainey said:

Hope it gets resolved soon.

Well, considering editor issues unfixed for years, I'm quite skeptic...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...