Jump to content
Chris_n_Arizona

EN Windows not updating changes

Recommended Posts

Using EN Windows

I've attached a screenshot and notice the notebook count in the left view panel is (2) but the number of notes in the right view list of notes is (3) and the pulled up note has "Next Actions" as the notebook, not "Inbox". But when I click on another notebook it updates but it used to update automatically when I moved the note to another notebook.

So my work-around is to click on another notebook (anyone will do) besides "Inbox" and everything updates.  This has never happened in the past but recently I did some tweaking with the Syncing and Search options and did a complete database re-index.  But I don't think that should have changed things.

Any help would be greatly appreciated.

7d3f498abdefe1f047194a271b71619a.png

Share this post


Link to post
10 hours ago, Chris_n_Arizona said:

... crickets chirping ... help?!?! 

What version of Windows app are you using?

Share this post


Link to post
On 8/19/2018 at 5:13 PM, Chris_n_Arizona said:

This has never happened in the past but recently I did some tweaking with the Syncing

What was said tweaking?  Can you send a screen shot of the sync options?

Share this post


Link to post
On 8/22/2018 at 5:03 AM, TK0047 said:

What version of Windows app are you using?

6.13.14.7474 (307474) Public (CE Build ce-48.0.5483)

Share this post


Link to post
On 8/22/2018 at 7:47 AM, CalS said:

What was said tweaking?  Can you send a screen shot of the sync options?

screen shot of tweaking attached

Untitled.png

Share this post


Link to post

Don't see anything peculiar in the settings.  Mine are different but doubt it makes any difference.  I have noticed from time to time that the search count when I set context to my synced stack that the note total is off by one as compared to the sum of the notebooks, even following a forced sync to try to rectify.  However, when I come back later and things are back in sync.  No idea how come for why.  Perhaps the above is in the same twilight zone?

Image.png.134dc936bd708202bd4aa3e5b52e5cd7.png

Share this post


Link to post
4 hours ago, Chris_n_Arizona said:

@CalS Wow, changing my sync settings to match yours fixed it. It now instantly updates. Thanks a bunch!! 

PROBLEM SOLVED

Well I am glad it helped.  Not clear why, but hey, it’s sorted!  ?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...