Jump to content
  • 0
Penworks

Problem with icons Version 6.11 (454874 Direct)

Idea

Ive updated a couple of days ago to Version 6.11 (454874 Direct). Ever since, none of the evernote GUI icons are parsing properly. Ive restarted twice. No joy. Is anyone esle getting this? See screenshot.

Screen Shot 2017-04-19 at 11.38.06.png

  • Like 1

Share this post


Link to post

4 replies to this idea

Recommended Posts

  • 0
Em 4/19/2017 at 06:42, Penworks disse:

Ive updated a couple of days ago to Version 6.11 (454874 Direct). Ever since, none of the evernote GUI icons are parsing properly. Ive restarted twice. No joy. Is anyone esle getting this? See screenshot.

Screen Shot 2017-04-19 at 11.38.06.png

I have exactly the same problem. OSX 10.10.2 Evernote Version 6.11 (454874 Direct).

Share this post


Link to post
  • 0

I just installed Evernote 6.11.1 (455059 Direct) on a 17" MacBook Pro running Mac OS X Yosemite 10.10 and have EXACTLY the same issue. This is a new (to me) computer with a fresh OS X install, and a couple apps on it (Evernote being one of those). I have used paid version of Evernote since 2010 and never encountered this on any device before.

This is really impacting my use of Evernote.

What is the fix for this??

 

Thank you.

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...