Jump to content

Idea

EVERY ATTEMPT TO GO TO A WEBSITE BRINGS UP A HELP PAGE FOR CLIPPER. i disabled ""LAUNCH EVERNOTE AT SIGN IN" BUT IT ENABLES ITSELF AGAIN?

Share this post


Link to post

4 replies to this idea

Recommended Posts

  • 0

Hi.  I think the caps lock on your keyboard is broken too...  If you'd like some help with this,  could you let us know your OS,  whether or not you're using Evernote Web,  and whether you've uninstalled the extension and reinstalled it?  If so,  and the problem still exists,  you might consider getting the previous version (6.2) from Mozilla.  AFAIK Evernote is aware of this issue and will fix it in the next update - though we don't yet know when that will be.

Share this post


Link to post
  • 0
15 hours ago, audit2 said:

Great customer service

You're talking to other users in the forums,  who're happy to help out with problems when asked reasonably nicely,  but customer service ain't my job.  Plus.  What reaction did you expect to the equivalent of someone running into your local diner and yelling about bad apples?  More information required for actual assistance here...

Share this post


Link to post
  • 0

Sorry Guru. I think you folks do a fine job.

 

The customer service comment was meant for your news " AFAIK Evernote is aware of this issue and will fix it n the next update - though we don't yet know when that will be.  This serious a problem that should be embarrassing enough to fix now. I am not going to use this product but thanks for your help!

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...