Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business Requests
    • Evernote for Android Requests
    • Evernote for iOS Requests
    • Evernote for Mac Requests
    • Evernote for Windows Requests
    • Evernote Web Client Requests
    • Evernote Product Suite Requests
  • Foro de discusión de Evernote
    • Anuncios Comunitarios
    • Discusión General
    • Posibles Defectos/Problemas Técnicos
    • Solicitud de Funciones
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions
  • Evernote Forum Archives
  • Web Clipper***

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 1 result

  1. I was using mark up for the first time the other day and everything worked great. After I upgraded to Mavericks I tried again and the marks are not showing up on the page I'm trying to mark. They are, however, showing up on the PDF when I am done marking up. (Hard to follow, right?) Well I took a screen shot with skitch to give everyone a better idea what Im talking about. http://goo.gl/SvwXop The green arrows show where the marking should be on the big page and where they are showing on the pdf. I am not sure if upgrading to Mavericks has anything to do with this, I do know it started acting up the first time I used it after updating my OS. It was working just fine beforehand. If anyone has any suggestions on how to fix this please let me know, or if nothing else if someone else is having the same problem. I put in a support request and haven't heard anything back yet. Interestingly enough, this started right after I upgraded to premium. Thank you,
×
×
  • Create New...