Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 13 results

  1. I have an issue that is occurring occasionally when viewing notes with PDFs attached. (Which is almost all of them) This issue has presented itself after upgrading to version 5.9.0.8665. While I can describe it here, it's easier if you just watch the video. Here is a small description: A specific PDF appears at the very top of every note I navigate to. No matter what notebook I select and no matter what note I select. The same PDF appears everywhere. Pressing CTRL-Q and completely exiting Evernote fixed the issue. It has happened at least three times since I upgraded to version 5.9 You can view a video by clicking on the following link: (unless the forum filters out the link) http://www.evernote.com/l/AasVa6ypnhxIuqy6Qz0mszzqD9ILCIKgres/ http : // www. evernote. com /1/ AasVa6ypnhxIuqy6Qz0mszzqD9ILCIKgres/
  2. Hi I'm in trouble and hope for help here. I've been using Evernote on a very very basic level - just for storage. Yesterday one of my friends upgraded my pc from Win7 to Win10 - and now I cannot find any of my notes. Unfortunately I also chose to change my connected email yesterday and it looks like I've created a new account. AND I'm so unfamiliar with the phrases here, so I really need someone patient to help me out. Thank you in advance for any help. Kind regards, Vibe Bendix (Denmark)
  3. Cannot get webclipper to display in Chrome 51.0.2704.84 m Win7. App store shows it installed but no joy finding Evernote in app tray. Please see both screenshots. I have tried many of the suggestions offered by other users, to no avail. Even added a chrome//flag switch to load apps automatically but that did nothing. Cleared cache, reinstalled the browser. Lots of discussion in the Google Chrome forum but you may not be monitoring this area: https://chrome.google.com/webstore/detail/evernote-web/lbfehkoinhhcknnbdgnnmjhiladcgbol/support?hl=en-US btw, I am a big fan of what you are doing and am patient it will be sorted out! Mark
  4. When selecting the notebook I wish to clip to, under options - Notebook Selection, web cllipper will only clip to one specific notebook named "Santa Ynez". I have tried all the options, changed the "last used" notebook, and the "always clip to notebook". I have reinstalled webclipper extension, and updated evernote to 5/8/3/6507. I have also tried changing the default notebook in evernote to something different. Suggestions?
  5. Dear fellow Evernote Users, I have trawled these pages looking for suggestions and i have found. However, nothing worked. Below is the message i sent to the Evernote support. I have a ticket and a number. I sent it on Jan 2, and haven't heard a "dickey bird" I have tried the "Poodle suggestions", i have tried the force syncing, i have tried taking out the *** & the <<< >>> from any notes that i can find, and i have tried uninstalling and re-installing etc. Nothing worked. I have been using the web version (Beta) since the 1st, but today because its taking so long to solve have had to revert to the previous web version. This is definitely affecting my workflow, and very hard to keep my GTD going (I Don't need any comments about using Evernote with GTD, i'm very happy with my system) "On Jan 1st afternoon my desktop version kept failing when syncing. I have the Web Version, this is up to date with no issues. I also have the Ipad and Iphone version, these two devices have no syncing issues. I have been onto the Evernote Forums and i followed some advice regarding changing Internet Options, un-checking SSL 2.0 & 3.0 and checking the TS ones. I also tried the force syncing. This actually did sync some additional things, but still not in line with the web version. I also saw where there were some conflicting issues, and i deleted those notes, I also deleted within any of my notes the symbols <<< >>> *** Today the problem still exists. So i followed the official evernote knowledge based support to re-install. I saved the file to back up, though i don't believe i have any LOCAL notebooks. (On that point, its very difficult to know which ones are LOCAL, and which ones are synced.) I have re-installed, and the syncing is still failing. Of course, i can still work off the web version, but i would appreciate your help in rectifying this problem I believe that as i have recently updated to "Premium" version, that the support will be quicker. I look forward to your help. I have attached 2 Activity Log files. The file Jan 02 is before re-installing The other file with same date is after re-installing. I have put this in the file name. I look forward to hearing from you. Since i sent the above, i have also been in contact with @evernotehelps. They tweeted me a couple of times, but since yesterday morning my time (South East Asia) it's all dried up. Since i tweeted them i have started to get some notebooks syncing but not the notes within the NB. Also, i got a stray email came into my inbox, but not every email. I am linked to Gneo, and the tasks that i put in there also synced. I deleted stuff from my inbox (web version) - that synced OK. I will copy and paste the last part of my activity log, i'm not sure how to read it but i imagine one or two of you out there might be able to . Hope someone can help!!!! --- 21:48:21 [9040] 75% Submitting a batch of 37 note calls, size=1.4MB21:48:40 [9040] 75% No more data to read.21:48:41 [9160] Client synchronization finished, status: failed21:48:41 [9160] * 20 items received21:48:41 [9160] * elapsed time: 25s Thanks
  6. Hi guys. I will be formatting my Acer ultrabook running on windows7 and I was wondering what is the best way in which I can backup all my things. I was reading this [1]Howtogeek article and I was wondering if Backing up my evernote database instead of exporting every single notebook will do the trick for me. I think I am being a little paranoid but I am not willing to take any chances should there be any problem when I try to sync the stuff in the servers to my laptop. Any suggestions ? [1](http://www.howtogeek.com/163349/how-to-backup-your-evernote-notebooks-just-in-case/)
  7. I power the system up and immediately get the screen saying the program has encountered a fatal error and needs to close...I am given the option to submit a report which I did....BUT it means I am totally without EN.....and don't know when/where i will get help.... Any suggestions?
  8. If you are using Evernote version 5.2.0.2949 you have looked that you have to enter password twice while login. The purposes are different. One is for login purpose and other is for synchronization of notes. The real worry is Does it synchronize? No. PreconditionUncheck Stay signed in Steps to reproduceOne is at the time of login. The purpose is to login into my account. See the image named "login".next one is after login. The purpose is to synchronize my notes with the Evernote Services. See the image named "sync". But the purpose of the second time inputting password (Synchronization) does not really happening. How do you know it does not really synchronize? I created a note with some content on it and signed out without Synchronization. Refer image named "Options" If you check my option my Evernote does not synchronize while exiting. I logged in back and input the password for Synchronization request. First thing, I did not see any notification. But I did not enable sync notification and went to My Evernote web page to see if the newly created available. It does not.
  9. I am working with 4 devices: IPad 2 IOS 6 IPod 4 IOS 6 Android os 2.3.6 Netbook Win7 I am interested in using offline notebooks on all of these devices. -Is anyone using more then one mobile device with Offline Notebooks? Does it work? -And is there a max number of devices that can have Offline Notebooks? Before I pay for Premium I would like to know if this Multi-device option will work. Thanks!
  10. I noticed a bug (IIRC since the V.5 GA update) when using EN in fullscreen mode on my vertical monitor (2 screen setup with a notebook computer and a vertical additional monitor): When EN is fullscreen and the note is containing a pdf (which is displayed and not shown inline), the note window to the right is continually blinking/pumping/whatever (EN changes between showing and not showing the right scrollbar and thereby the pdf-size is changed continually; on the vertical monitor, however, the scrollbar is not needed at all). I assume it is due to the vertical monitor; however, the same setup worked fine up to one of the last 1, 2 or 3 updates ... Thx for having a view into it, it is quite a nuisance. BTW, when the EN window is not fullscreen on the vertical monitor, everything is fine.
  11. After testing Evernote 5 I decided to return to the last stable version. For some foolish reason I didn't just run-over the existing app. with the new installation, I uninstalled Ev5!!!! When I tried to install Evernote 4.6.7 I got an error message (see the screenshot)! What another user??? I'm the only one, and I deleted it!!! I'm also the administrator!!! I tried everything; I deleted "evernote" from the registry! It didn't help! After that I deleted Evernote from my tablet - the problem was still here!!! At last, I deleted _everything_ on my laptop mentioning Evernote (I probably shouldn't have done that, but that's it!) Is there a way to fix this problem!?!? Thanks!
  12. Hello, First of all, my English is bad, I hope I can explain it. I use Evernote on my Windows 7 Pro (desktop application), Acer Android tablet, Samsung Galaxy SIII and in my browsers Chrome and Firefox. (Two days ago I switched from Linux Mint to Windows 7, Evernote worked perfect on Linux Mint in Wine). On ever device (except the desktop application) i get the right number of notes. Only with Evernote (I use this version: 4.6.6.8360 (268 868) Public, I think the last one in Dutch), i have the half of my notes. I am now two days every hour clicking to synchronize but it only syncs the last notes I added, using my tablet or smartphone. At no time I get the message: "Synchronization completed". I closed, reopened a few times. Started my pc again up. Moved the map Evernote to an other disk and removed. Log off and log in. Nothing helps. Hopefully someone can help me because this is very annoying! Thank you.
  13. Hi, I'm having a problem with Evernote on my corporate Windows PC. If I clip a webpage with the right click/Clip this page action from IE, the resulting note appears in EN missing images and with corrupted layout. The page I'm trying to clip has an extensive comments section which is superimposed over the text of the page in EN - looks fine in IE. Versions; Win7 SP1 EN 4.6.4.8136 (268644) Public IE 10.0.9200.16521 If I email the url to another machine running Ubuntu & Chrome with the EN clipper installed it clips fine. The Ubuntu machine is also outside the corp firewall/content filter. But IE and EN are installed on the same machine above...... Any ideas? Thanks!
×
×
  • Create New...