Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'typewriter'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 1 result

  1. Hello everyone. I did my best to search the forums for anyone having my exact problem, but was unfortunately unable to find a solution to my issue. Essentially, I have a paper form that I scanned to pdf. This is a non-editable pdf, so I am using the Foxit typewriter tool to add text into the form boxes by hand. I save the pdf, upload to Evernote. Everything is fine. Foxit Typerwriter text is appearing just fine in Evernote on my PC, regardless of the tool I use to view the pdf. However, when I open the same pdf through my iOS mobile Evernote app, all I am seeing is the blank form. The typewriter text I added does not seem to be there. I can print the document, text is there. I simply cannot view the typerwriter text when viewing the pdf in the mobile app. I can workaround this by printing the form, scanning it again and reuploading it to Evernote, but obviously thats not ideal. Has anyone else had this problem? Feel free to move this topic if I posted in the wrong forum. Thank you in advance. ~MichaelWearden
×
×
  • Create New...