Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'search not responding'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 1 result

  1. I have Evernote V5.5.1 free version on a Macbook OSX6.8 History: Downloaded & Worked with evernote 2 years ago for a couple of months, I abandoned it though because I found it had a few synch bugs, and I found the layout & workflow unattractive & quite complicated. I have a new work project now & wanted to give evernote another try!. ISSUE: When I launched evernote I REALIZED THAT IS NOT RESPONDING PROPERLY... 1) When I go to sidebar, and click on a specific notebook (I have 23 Notebooks on the sidebar) nothing changes on the filters notes list section. It always shows all the notes, instead of the only the notes nesting inside that specific notebook 2) At the bottom of the sidebar the word "Connecting" appears almost permanently (with the exception of when I manually synch evernote). 3) I moved a couple of notes, from one book to another, however instead on only moving them evernote also left a copy in the notebook the notes originally nested! ? Solution: Is this normal? Should I reinstall evernote? If I do, can I save the already existing notes? any other solution to fix this erratic behavior?
×
×
  • Create New...