Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'quick-start'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business Requests
    • Evernote for Android Requests
    • Evernote for iOS Requests
    • Evernote for Mac Requests
    • Evernote for Windows Requests
    • Evernote Web Client Requests
    • Evernote Product Suite Requests
  • Foro de discusión de Evernote
    • Anuncios Comunitarios
    • Discusión General
    • Posibles Defectos/Problemas Técnicos
    • Solicitud de Funciones
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions
  • Evernote Forum Archives
  • Web Clipper***

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 1 result

  1. I've completed the steps in the iOS Quick-start guide, but when I try to run it with the Xcode simulator I receive this error: 2013-08-22 09:58:48.097 zInspector[7964:c07] Session host: sandbox.evernote.com 2013-08-22 09:58:48.100 zInspector[7964:c07] Session key: ********** 2013-08-22 09:58:48.101 zInspector[7964:c07] Session secret: ******************** 2013-08-22 09:58:48.692 zInspector[7964:c07] Received error HTTP response code: 401 2013-08-22 09:58:48.693 zInspector[7964:c07] <html> <head> <meta charset="utf-8" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9,chrome=1" /> <meta name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1" /> <link rel="Shortcut Icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon" /> <link rel="stylesheet" href="/redesign/global/css/reset.css" /> <link rel="stylesheet" href="/redesign/global/css/fonts.css" media="all" /> <link rel="stylesheet" href="/redesign/global/css/header.css" /> <link rel="stylesheet" href="/redesign/global/css/layout.css" /> <title>Evernote Error</title> </head> <body> <div class="header"> <div class="logo-bar"> <a class="evernote-logo" href="https://sandbox.evernote.com/Home.action?/">Evernote</a> </div> </div> <div id="container-boundingbox" class="wrapper"> <div id="container" class="wrapper"> <div class="main"> <div class="page-header"> <h1> Oops, we encountered an error. </h1> </div> <div> <p> Sorry, we've encountered an unexpected error. </p> </div> <div class="clear"></div> </div> </div> <div class="shadow wrapper"> <img src="/redesign/global/img/desktop-shadow-full.png" /> </div> <div class="footer wrapper"> <a class="footer-entry" href="https://sandbox.evernote.com/Home.action?/tos/">Terms of Service</a> <a class="footer-entry" href="https://sandbox.evernote.com/Home.action?/privacy/">Privacy Policy</a> <span class="footer-entry last">Copyright 2013 Evernote Corporation. All rights reserved.</span> </div> </div> </body> </html> 2013-08-22 09:58:48.742 zInspector[7964:c07] Error authenticating with Evernote Cloud API: Error Domain=com.evernote.sdk Code=-3000 "The operation couldn’t be completed. (com.evernote.sdk error -3000.)" UserInfo=0x77a5880 {statusCode=401} 2013-08-22 09:58:48.742 zInspector[7964:c07] Session not authenticated2013-08-22 09:58:48.097 zInspector[7964:c07] Session host: sandbox.evernote.com 2013-08-22 09:58:48.100 zInspector[7964:c07] Session key: zabace 2013-08-22 09:58:48.101 zInspector[7964:c07] Session secret: 5b43b4b4293cff14 2013-08-22 09:58:48.692 zInspector[7964:c07] Received error HTTP response code: 401 2013-08-22 09:58:48.693 zInspector[7964:c07] <html> <head> <meta charset="utf-8" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9,chrome=1" /> <meta name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1" /> <link rel="Shortcut Icon" href="/favicon.ico" type="image/x-icon" /> <link rel="stylesheet" href="/redesign/global/css/reset.css" /> <link rel="stylesheet" href="/redesign/global/css/fonts.css" media="all" /> <link rel="stylesheet" href="/redesign/global/css/header.css" /> <link rel="stylesheet" href="/redesign/global/css/layout.css" /> <title>Evernote Error</title> </head> <body> <div class="header"> <div class="logo-bar"> <a class="evernote-logo" href="https://sandbox.evernote.com/Home.action?/">Evernote</a> </div> </div> <div id="container-boundingbox" class="wrapper"> <div id="container" class="wrapper"> <div class="main"> <div class="page-header"> <h1> Oops, we encountered an error. </h1> </div> <div> <p> Sorry, we've encountered an unexpected error. </p> </div> <div class="clear"></div> </div> </div> <div class="shadow wrapper"> <img src="/redesign/global/img/desktop-shadow-full.png" /> </div> <div class="footer wrapper"> <a class="footer-entry" href="https://sandbox.evernote.com/Home.action?/tos/">Terms of Service</a> <a class="footer-entry" href="https://sandbox.evernote.com/Home.action?/privacy/">Privacy Policy</a> <span class="footer-entry last">Copyright 2013 Evernote Corporation. All rights reserved.</span> </div> </div> </body> </html> 2013-08-22 09:58:48.742 zInspector[7964:c07] Error authenticating with Evernote Cloud API: Error Domain=com.evernote.sdk Code=-3000 "The operation couldn’t be completed. (com.evernote.sdk error -3000.)" UserInfo=0x77a5880 {statusCode=401} 2013-08-22 09:58:48.742 zInspector[7964:c07] Session not authenticated Can anyone tell me what I'm doing wrong? Is this just because I'm running the application on the iOS simulator? Thanks
×
×
  • Create New...