Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plug-in'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 2 results

  1. I'm having several issues with EN. Three are related to zooming the screen (Safari 7.0.3, OS 10.9.2). There are four issues: Plug-In Causes Delay 1. If the EN plug-in is active, and if several tabs are open, after closing a tab there is a noticeable delay waiting for the next tab to appear (I've tested this widely with Safari on several machines); Zooming Screen Interferes with EN 2. If the EN plug-in is activated (in pref/ext) after a series of tabs are loaded clicking on the EN elephant in the menubar may have no effect- I've noticed this occurs most of the time but not all the time and I don't know what makes a difference; 3. Similarly with activating the plug-in after tabs are loaded using the contextual menu (right click) will show that an action choice is available, but the choice is not actually executed; 4. Clicking the elephant icon will not bring up the pop-up that appears from the right if Safari screen is set to zoom more than 100%. So it's a quandary. I'm preparing a new reference book on tropical plants and EN has made the process hugely easier, especially in the field. I really like and use EN. I am a 'premium' member. It works great on the iPhone. On the other hand, 100% view on Safari just will not work for me as I cannot read the screen unless it's 130% minimum (and setting a minimum font size is one possibility but it has mixed results including loss of content in some situations). Modern 27" iMacs have so much real estate that even with 130% zoom there is plenty of room to display content. It's possible that a custom CSS will move the ball forward but again that could alter the content of a website, so to be considered a last resort. I'm posing this both to alert the smart guys at EN but also to see if anyone else has seen these issues, or if anyone else has eyesight issues that require a zoomed screen? I can easily ignore issue #1. But the other three all ride on the zoom issue and I don't see a workaround? Perhaps this is operator error but if so I sure don't see it?
  2. I have Adobe Acrobat Pro XI (11.0.03) installed. Clipping pdf files with the Evernote Web Clipper was going fine... Right up until I decided to disable the Acrobat Pro pdf plug-ins for Safari (so that pdf files in Safari would open in the browser's default, not Acrobat Reader). I followed the instructions on the Adobe site here: http://helpx.adobe.com/acrobat/using/display-pdf-browser-acrobat-xi.html Now, however, I get an error when trying to use the Evernote Clipper, telling me to try reloading the page. When I reenable the Adobe plugins in Safari (by putting them back in the Internet Plug-ins folder in Library, by reversing above instructions), the Evernote Clipper works again. Disable it again—same problem. I've tried uninstalling the Web Clipper, and also tried closing Safari and restarting the machine before each step of changing the plugins—none of that makes any difference. Anyone have any ideas? I'd love to use Acrobat, Safari's preview of pdf's, and Evernote Web Clipper all together—and everything but the Web Clipper works fine. Thanks in advance for any help or suggestions. W.
×
×
  • Create New...