Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'network drive'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Evernote Business
    • Evernote Business Technical Issues
    • Evernote Business Requests
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote for Android Issues
    • Evernote for iOS Issues
    • Evernote for Mac Issues
    • Evernote for Windows Issues
    • Web Client Issues
    • Evernote Product Suite Issues
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote for Android Requests
    • Evernote for iOS Requests
    • Evernote for Mac Requests
    • Evernote Web Client Requests
    • Evernote for Windows Requests
    • Evernote Product Suite Requests
  • Foro de discusión de Evernote
    • Anuncios Comunitarios
    • Discusión General
    • Posibles Defectos/Problemas Técnicos
    • Solicitud de Funciones
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions
  • Evernote Forum Archives
  • Web Clipper***

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 1 result

  1. I have submitted a support ticket but wanted to check to see if anybody else has noticed this. I installed the latest Evernote mac app from the app store onto my office iMac, running Yosemite. I log into the machine using a network account which mounts my home directory on an NFS share. Evernote worked perfectly fine until I rebooted the machine. Now when I try to launch it, it never opens at all and if I right-click on the dock icon it tells me application not responding and I do a force quit. I thought I fixed it a couple days ago, actually. I uninstalled the app and deleted the directories com.evernote* from ~/Library/Containers. Then, after another reboot, I reinstalled the app and it worked fine, until this morning. I came in, booted up my mac, and the same issue presented itself. I feel like this may have to do with the nature of my user account, because the ~/Library/Containers/com.evernote* directories are being mounted as a share, and deleting them is what fixes the problem, but I don't know enough about enterprise mac account management, mac apps, or Evernote to go any further than that. If anybody else has had any experience with this please let me know, and I'll update this when Evernote support responds.
×
×
  • Create New...