Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'iphone7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business Requests
    • Evernote for Android Requests
    • Evernote for iOS Requests
    • Evernote for Mac Requests
    • Evernote for Windows Requests
    • Evernote Web Client Requests
    • Evernote Product Suite Requests
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 2 results

  1. my notes were all gone after upgrading my basic account to premium and syncing my evernote app in my iphone7 to evernote web, i already tried all the solutions that other users from the forum suggested.. kindly please help me recover on how to recover my notes.. THANKS..
  2. Each time I scan a new business card, the default to connect to Linkedin doesn't work- I receive a message that my "email was sent" but "linkedin didn't connect" I looked at my settings and it shows me that I am connected to my LinkedIn account under Settings, General, Business Cards- Thoughts on how to fix this?
×
×
  • Create New...