Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ipad skitch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 2 results

  1. Via ZDNet Mobile News, James Kendrick http://www.zdnet.com/blog/mobile-news/web-research-on-the-ipad-using-evernote-and-skitch-how-to/6655
  2. First of all, thanks for making this available (for FREE) on the iPad! However, I've downloaded it and installed it on my iPad 2 three times now, and each time it crashes immediately after the "allow location services" prompt. Killing the process and re-starting has resulted in the same results? Any ideas? I can't seem to get this to run. I've tried resetting (hard reset) on the iPad also (after it was installed), and no luck - same crash right as it starts up (I've yet to get to the splash/home screen - whatever it is.) Thanks in advance for any advice, Jon
×
×
  • Create New...