Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'image copy'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 1 result

  1. Hi, When I paste a copied image (let's say, from Windows Photo Viewer), first it looks ok on my note, but if I drag it around, for instance, to the middle of a paragraph, then the pasted image will show as a placeholder image, and gerenerally won't work anymore. It seems to also loose it's file extension because, if I click on it, it asks me for a program to open it (if a select paint, for instance) it will open ok. Such moved images export ok (still not inline, just the placeholder) on an exported (html) note, but they do'nt seem to work when the note is synchronized to the web or to mobile. This just seems to happen when I drag the pasted content. Any clues on what maybe happening, or is it a bug? Thanks, Paulo.
×
×
  • Create New...