Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'https'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Evernote Business
    • Evernote Business Technical Issues
    • Evernote Business Requests
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote for Android Issues
    • Evernote for iOS Issues
    • Evernote for Mac Issues
    • Evernote for Windows Issues
    • Web Client Issues
    • Evernote Product Suite Issues
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote for Android Requests
    • Evernote for iOS Requests
    • Evernote for Mac Requests
    • Evernote Web Client Requests
    • Evernote for Windows Requests
    • Evernote Product Suite Requests
  • Foro de discusión de Evernote
    • Anuncios Comunitarios
    • Discusión General
    • Posibles Defectos/Problemas Técnicos
    • Solicitud de Funciones
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions
  • Evernote Forum Archives
  • Web Clipper***

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 3 results

  1. Anyone else noticed Web Clipper disabling HTTPS in Safari on Mountain Lion? The problem: When I go to a site that uses HTTPS (e.g. the Evernote login page, iCloud login page, my bank, the Dropbox credit card payment page) Safari flashes up the https URL then drops back to HTTP. If I disable the Web Clipper, the problem goes away and HTTPS works normally. If I enable the clipper, the problem comes back. It only happens on my MT Lion system. My Lion and Mavericks laptops are not affected. Versions are: OS X 10.8.5 Safari 6.1 (8537.71) Web clipper 5.9.15 If you have these versions, check it out and let me know if you see this problem. I am trying to generate some interest so it gets fixed. If you do see this problem, then disable web clipper, check that https behaves correctly, and leave the clipper disabled until it is fixed. Otherwise there is a good chance that your credit card details, passwords and personal information will be sent in plain text. FYI, I talked to the Apple help desk about it, cleared the library/Safari directory. Problem gone, Reinstall the clipper - back it comes. 100% repeatable. R
  2. Hi, I'm using Skitch 1.0.10 and a SFTP upload. I've switched my website to HTTPS only, and updated the Custom URL. But now, when I upload, it makes an error: Posted file is not appearing where it should. Please check your "Base URL" setting But the file have been successfully uploaded, and it's available at the url. Thanks for this great app!
  3. hi, i am trying to clip some pages from a google site. the note gets created however all the pictures are not included. I have full access to the website and can download the pictures manually if I want. perhaps this is because their url is on https? when i open the note on evernote web, from the browser I clipped it from, it visualizes the images. when i open the note on evernote web, but from a different browser that is not logged in the website, images are missing again images missing if i open the note on a different device. this is a very big problem for me, taking screenshots is such a bad and slow solution. is there a fix?
×
×
  • Create New...