Jump to content
Due to limited holiday staffing, chat will be unavailable from Thursday, July 2 at 5:30 PM (CDT) to Monday, July 13 at 8 AM (CDT). This will allow us to reply to your email requests as quickly as possible. Thank you for understanding. ×

Search the Community

Showing results for tags 'google chrome'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote API Discussion
    • FAQ's: Best Answers
  • Evernote Betas
    • Public Betas
  • Evernote Business
    • Evernote Business Technical Issues
    • Evernote Business Requests
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote for Android Issues
    • Evernote for iOS Issues
    • Evernote for Mac Issues
    • Evernote for Windows Issues
    • Web Client Issues
    • Evernote Product Suite Issues
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote for Android Requests
    • Evernote for iOS Requests
    • Evernote for Mac Requests
    • Evernote Web Client Requests
    • Evernote for Windows Requests
    • Evernote Product Suite Requests
  • Foro de discusión de Evernote
    • Anuncios Comunitarios
    • Discusión General
    • Posibles Defectos/Problemas Técnicos
    • Solicitud de Funciones
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions
  • Evernote Forum Archives
  • Web Clipper***

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 7 results

  1. Hello, For some reason I can no longer clip just an image in Google Chrome, I had been able to do this without a problem until a week ago. Using right click on an image with give me the option to clip a full page, clip a bookmark, or clip a screenshot - but not the option to clip the image only. I upgraded to Evernote Plus in case it was a storage issue, but no change. I uninstalled and re-installed Evernote. I can clip an image only with Firefox, but I really don't like using Firefox and prefer not to use it if I can. I am using an up to date Google Chrome (version 65) and Windows 7. Thanks for the help if you can.
  2. The Google Chrome Clipper page mentions all of the Skitch (RIP) tools on it's page, but it's AWOL when actually clipping something. Is this a new development?
  3. For the past week there has been intermittent issues with the web platform on Google Chrome. Notebooks and notes are not displaying properly when scrolling (not showing at all at times) This happened to many users. A quick fix has been to clear cache and browser history but it has not been 100% successful. Is there a fix in the pipeline? Anyone else having this issue? Thank you. Sev. Western Australia.
  4. Web Clipperで、Twitterのツイートをクリップできません。 たとえば、このページのように http://togech.jp/2014/09/09/12284 Twitterのツイートを埋め込んであるページがありますよね。 このようなページをweb clipperでクリップすると、 ツイートの部分があとかたもなく消えてしまいます。 MacのGoogle Chromeでも、MacのSafariでも同じ症状です。 みなさんはどうですか? ツイートをちゃんとクリップできますか?
  5. For the past three days, everytime I open google chrome I get this message- EVERNOTE WEB CLIPPER This version of Evernote Web Clipper is no longer compatible with the Evernote Service. Please install the latest version. But this will not leave the screen, and the computer freezes forcing me to do a CTRL-ALT-DEL to close the browser. I have had to abandon google chrome. I tried uninstalling Evernote AND Chrome, but it is still there on re-install. I can not get rid of it. Help! Thanks Rdoctorp
  6. Recently I have encountered a problem with Evernote's Chrome Web Clipper. When I clip on the clipper icon only a small white box appears and nothing else shows up. Also when I go to the options for the Web Clipper it is just blank form with no text on it (like in the screenshot below). I have tried deleting and reinstalling the extension hoping it was just a small problem with the previous installation. However, that doesn't seem to work either, I still encounter the same problem. I also have the Safari version of Web Clipper and it seems to work just as fine. I am really stuck here can anyone help me? FYI I have Google Chrome 16.0.912.41 beta and Mac OS X Lion 10.7.2
  7. Hello, I've been having some issues with the Web Clipper on Safai, it seems to have worked flawlessly on my desktop but is giving me an error that states that I'm not connected to the internet... when clearly I am. I tried uninstalling it and installing a few times now and I get the same error. I've also tried adding it on as an extension on Google Chrome and it won't work on that either... Any suggestions? I would really appreciate it. Thank you, Lori
×
×
  • Create New...