Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'free account + premium account'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 1 result

  1. I´ve just started using Evernote with a free account. A friend who has a Premium account has created a Notebook. Something odd happens when I clip a page from the web into the notebook she´s created using the elephant icon in the browser: after completing the "save" proccess I cant´ see it in my Evernote window , but my friend can see them in hers. She sees the items added after syncing but no matter what I do (syncing, closing and opening evernote etc) they don´t show up for me. On the other hand if instead of clicking the elephant icon I just drag the page to the evernote window it works but then i dont´t have the option of choosing how I visualize it and I can only see the site address (http.....) with no image. Dragging other things like files from my computer works fine meaning I can visualize them in my Evernote environment. Could someone help me figure out what´s wrong?
×
×
  • Create New...