Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'evernotemac'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote Betas
    • Evernote API Discussion
  • FAQ's: Best Answers
    • FAQ's: Best Answers
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote Business
    • Evernote for Android
    • Evernote for iOS
    • Evernote for Mac
    • Evernote for Windows
    • Evernote Web Client
    • Evernote Product Suite
  • Evernote Forum Archives
    • Using Evernote
    • General Discussion Archive
    • Product Archives
  • Web Clipper***
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Discussions in Spanish
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 1 result

  1. I am getting this message from the OS (screenshot attached) twice whenever I open up Evernote, additionally when I go to various screens in Evernote (for example, "Preferences"). It's been happening for a while. Running up-to-date Yosemite, as well as the latest release of Evernote. I tried deleting Evernote and reinstalling, same issue. I'm not sure why it's trying to look at this server at all. Evernote is installed locally, I haven't put any pieces of Evernote onto this remote server. It IS a valid IP address for my SAN at at home, but there's nothing on there that it would be accessing anyway. The error comes up no matter where I am, no matter whose network I'm on. I've been using Evernote for years and it's the first time I've ever seen anything like this.
×
×
  • Create New...