Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cpu'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote API Discussion
    • FAQ's: Best Answers
  • Evernote Betas
    • Public Betas
  • Evernote Business
    • Evernote Business Technical Issues
    • Evernote Business Requests
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote for Android Issues
    • Evernote for iOS Issues
    • Evernote for Mac Issues
    • Evernote for Windows Issues
    • Web Client Issues
    • Evernote Product Suite Issues
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote for Android Requests
    • Evernote for iOS Requests
    • Evernote for Mac Requests
    • Evernote Web Client Requests
    • Evernote for Windows Requests
    • Evernote Product Suite Requests
  • Foro de discusión de Evernote
    • Anuncios Comunitarios
    • Discusión General
    • Posibles Defectos/Problemas Técnicos
    • Solicitud de Funciones
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions
  • Evernote Forum Archives
  • Web Clipper***

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 2 results

  1. I've been experiencing this issue for a while now. First, let me say this is not a hardware problem. I'm using a Surface Pro 3, i5, 4GB RAM and 128GB SSD. Everytime I run Evernote, at first it runs pretty nice, with no lag. But after a little while, Evernote starts to increase the cpu usage and the performance sunks down. Just by browsing the notes list with the mouse, the cpu usage goes up to 30%. The simple task of opening a note takes at least 5 seconds, even more if the note is a big one with formatted text. The picture below shows what I'm saying. In this picture, I'm just moving the mouse cursor over the notes' list and Evernote cpu usage goes up to 30%! And it is slow as hell to browse the notes. Anyone experiencing the same issue? I have Evernote installed on my Work PC with Windows 7 and I don't have this issue. I already tried uninstalling with Revo Uninstaller and reinstalling and I tried renaming the database folder and sync all my notes again with no success. I'm deeply invested on Evernote, and this issue is tearing apart my productivity.
  2. Not sure but suddenly evernote is using 25% of my CPU and it's not synchronizing or anything. I uninstalled it completely and reinstalled it and that didnt' do anything. I have windows 7 on a dell laptop that is about 5 months old. 8 gig ram, Lots of disk space. 64 bit OS. Not sure what's going on. with EN.
×
×
  • Create New...