Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clip url'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

There are no results to display.

There are no results to display.

Forums

  • General Discussion
    • Community Announcements
    • Evernote General Discussions
    • Evernote Integrations
    • Evernote API Discussion
    • FAQ's: Best Answers
  • Evernote Betas
    • Public Betas
  • Evernote Business
    • Evernote Business Technical Issues
    • Evernote Business Requests
  • Possible Bugs/Technical Issues
    • General Technical Issues
    • Evernote for Android Issues
    • Evernote for iOS Issues
    • Evernote for Mac Issues
    • Evernote for Windows Issues
    • Web Client Issues
    • Evernote Product Suite Issues
  • Product Feedback/Feature Requests
    • General Feature Requests
    • Evernote for Android Requests
    • Evernote for iOS Requests
    • Evernote for Mac Requests
    • Evernote for Windows Requests
    • Evernote Web Client Requests
    • Evernote Product Suite Requests
  • Foro de discusión de Evernote
    • Anuncios Comunitarios
    • Discusión General
    • Posibles Defectos/Problemas Técnicos
    • Solicitud de Funciones
  • International Forums
    • Japanese Discussions
    • Brazilian Portuguese Discussions
    • Korean Discussions
    • Traditional Chinese Discussions
  • Evernote Forum Archives
  • Web Clipper***

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Categories

There are no results to display.

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Subscription

Found 2 results

  1. I've been using Evernote for about a year and a half. Never any problems until recently and only on Firefox. I think it first happened about a couple of months ago. The clip full page and clip article functions have always been perfect. Unfortunately, the simple clip URL function has stopped working altogether. Nothing shows up whenever I choose that option. Not so on my Android phone, which I regularly clip URLs with. I'm using Firefox 15 on Windows 7. I've considered that my not updating FF may be contributing to this problem, but it seems hard to believe that this would be the whole cause. After all, everything else about Evernote is pretty much perfect. Almost every other function is far more complex, so it makes no sense why this one would be busted. The only other problem I've come across recently is that it keeps on logging me out all the time when everything is done remotely first, as opposed to locally. I don't remember where this setting is, but when I set it to local the problem was solved completely. I just wish it solved this one too.
  2. Evernote for desktop version: 4.6.3.8096 Firefox version: 19.0.2 Evernote Web Clipper version: 5.5.1 OS: Windows 7 Home Premium I'm unable to clip URLs to desktop Evernote client; the "Clipping" box shows up, fades, and nothing happens. I am able to clip selections, articles, and entire pages just fine to the desktop client, but attempting to clip a URL results in no effect.
×
×
  • Create New...